Görüş Bildir
Haberler
Sevgililerini Neden Üzüyorsun?

Sevgililerini Neden Üzüyorsun?

İlişkilerinde bir türlü dikiş tutturamıyor musun? Hatayı hep karşı tarafta arama belki de sıkıntı sendedir. 

Sevgililerini neden üzüyorsun söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Son sevgilinden neden ayrıldın?

4. Peki senin en büyük zaafın bunlardan hangisi olabilir?

5. Bu yedi büyük günahtan hangisine daha meyillisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiç gerçekten aşık olduğunu hissettin mi?

7. Son olarak, herhangi bir rekabet olması durumunda kazanmak için her şeyi yapar mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kontrol delisisin!

Kontrol delisisin!

Senin sevgililerini üzme nedenin tam bir kontrol delisi olman. İstiyorsun ki, etrafındaki herkesi, her şeyi sen yönet, dünya senin parmağının ucunda dönsün. Herkese patronluk taslıyorsun, çünkü lider olduğunu düşünüyorsun. Aslında oldukça sevecen, iyi niyetli ve arkadaş canlısı birisin; ancak söz konusu iş olunca milletin ensesinde boza pişiriyorsun ve bunun profesyonelliğin bir gereği olarak görüyorsun, bir bakıma haklısın da... Ancak organizasyon konusunda cidden iyi olduğunu söylemek gerek. Kısaca senin kaderinde patron olmak var!

Bencilsin!

Bencilsin!

Senin sevgililerini üzme nedenin bencilliğin. Dünya senin etrafında dönüyor. Bu dünyadaki en önemli şeyse kendin, keyfin ve kahyası; gerisi senin için teferruat. Ayrıca senin mükemmeliyetçilik gibi bir özelliğin daha var; yetinmiyorsun, senin için hep daha iyisi vardır hiç şüphesiz. Egonsa tavan fakat neyse ki egon IQ'ndan yüksek değil. Amma velakin sen bencil olduğunu hiçbir zaman inkar etmedin, ki bu dünya üstündeki istisnasız herkes bencildir. Sen en azından ikiyüzlülük maskesi takmıyorsun suratına.

Önyargılısın!

Önyargılısın!

Senin sevgililerini üzme nedenin oldukça önyargılı olman. Yani senin için basitçe çabuk karara varıyorsun diyebiliriz. Evet, aslında insan sarrafı gibi özelliğinin olduğu gerçeğini yadsıyamayız, haklı çıktığın zamanlar da oluyor; fakat yanıldığın zamanlar da hiç de az değil. Ayrıca sabit fikirlisin; düşüncelerinin değişmesi deveye hendek atlatmakla eş. Ancak bu seni disiplinli ve prensipli bir insan yapıyor aynı zamanda. Bir de bu dünyada şüpheci ve güvensiz olmak, kazaları minimum zararla atlatmak için mantıklı bir çözüm!

Kıskançsın!

Kıskançsın!

Senin sevgililerini üzme nedenin kıskançlığın. Sende acayip bir sahiplenme duygusu var ve sahiplendiğin kişiye sonuna kadar bağlanıyor, bu konuda da sınır tanımıyorsun. Sen bu kadar bağlıyken, karşıdan da aynı bağlılığı bekliyorsun haliyle. Ayrıca insanların ne dediği ve nasıl düşündüğüyle çok ama çok ilgileniyorsun; bu da seni gergin bir insan yapıyor. Bunun nedeni aslında çok basit: Sen insanları umursayan birisin. Kısaca sende sevgiyi paylaşmak diye bir şey yok; bir şey seninse senindir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
55
45
33
14
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

kontrol delisi :D liderlik savaşı eden mart kedisi gibi bune sadasdasdsad

Sigurd

Haydar fkhkfsj

sensizsinema

Sevgilimi kıskanmayacam da kimi kıskanacam kardeşim?

max

kontrol delisi?Aslında haklı.kafamda hep farklı planlar dönüyor