Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Filmlere Göre Ne Kadar Romantik Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Sevdiğin Filmlere Göre Ne Kadar Romantik Olduğunu Söylüyoruz!

miray soysal
08.09.2023 - 23:46

Romantizm, ilişkilerde göz ardı edilemez bir öneme sahip olarak kabul edilir ve sevdiğin filmler, romantik tarafın hakkında bize önemli ipuçları sunar.

O zaman seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım!

2. Aşağıdaki filmlerden birini seçmeni istiyoruz.

3. 👇

4. 👇

5. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. 👇

7. 👇

8. Son olarak, bir film daha seç!

Romantizmin kitabını yazmışsın!

Aşka verdiğin değer oldukça büyük, çok romantiksin ve böyle olmaktan da büyük keyif alıyorsun. Çünkü aşkın ne kadar kıymetli bir şey olduğunun bilincindesin. Partnerini önemsediğini ve onun çok değerli olduğunu hissettirmek için her adımı ince ince planlayarak yapıyorsun. Küçük jestler, romantik notlar ve birkaç tatlı sürprizle, ona olan sevgini sürekli ifade etmeye çalışıyorsun. Sahip olduğun bu romantik ruh karşındakini adeta aşka doyuruyor.

Romantiksin!

Düşünülmüş jestlerle, ona özel ilgiyle ve duygusal sözcüklerle partnerine kendisini çok özel hissettiriyorsun. Çünkü sana göre sevgi zaten belli edilmesi, hatta haykırılması gereken bir şey. İnce düşünüyor, sevgiyle hareket ediyorsun bu da yüzlerce kelimenin anlatabileceğinden çok daha fazla şeyi ifade ediyor. Her daim yarattığın bu romantik atmosfer ilişkindeki duygusal bağları çok güçlü tutuyor. :)

Romantik olduğunu söyleyemeyiz!

Öyle süslü süslü kelimeler, sürekli beklenilen jestler hiç sana göre değil. Hatta aşkın çok abartıldığını düşünüyorsun çünkü sen ilişkilere daha gerçekçi bakıyorsun. Sevgini ifade etmek için romantizme gerek olmadığını düşünüyorsun. Sen zaten aşkını ona bakışlarınla hissettiriyorsun. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
12
10
9
7
5
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dekuxkirishima

Romantik olduğunu söyleyemeyiz.

onur.ozdemir

Romantiksin! Düşünülmüş jestlerle, ona özel ilgiyle ve duygusal sözcüklerle partnerine kendisini çok özel hissettiriyorsun. Çünkü sana göre sevgi zaten belli... Devamını Gör

şafak ekerr

Romantizmin kitabını yazmışsın!