Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Olaya Karışan 4 Kişiden 2’si Yakalandı
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Şimdilerde futbol yorumculuğu yapan eski futbolcu Serhat Akın’a düzenlenen silahlı saldırıya karışan 4 kişiden 2’si gözaltına alındı. Silahı ateşleyen ve motoru kullanan şüpheliler ise hala aranıyor.
Eski futbolcu Serhat Akın’a program çıkışında maskeli bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş ve Serhat Akın ayağından yaralanmıştı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıya karışan 4 kişiden 2’sinin gözaltına alındığını açıkladı.
Saldırıya yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. tutuklanırken, motosikleti kullanan Osman Mukan ve silahla ateş eden Ozan Dalmaz isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam ediyor.
Silahı ateşleyen Ozan Dalmaz
Saldırıdaki motosikleti kullanan Osman Mukan 👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri



Yorum Yazın