Görüş Bildir
Haberler
Şenlikoğlu: "Ben, Deist ve Ateist Anne Babasıyla Evlenebilir Demedim 'Evlenmeleri Yasak Değil' Dedim"

Şenlikoğlu: "Ben, Deist ve Ateist Anne Babasıyla Evlenebilir Demedim 'Evlenmeleri Yasak Değil' Dedim"

Ulaş
28.10.2021 - 15:00

İlahiyatçı yazar Emine Şenlikoğlu, gündem olan “Ateizm ve deizm hayvanlık âlemi gibidir. Deizmde bir adam kızıyla evlensin hiçbir sakınca yoktur” sözlerinin çarpıldığını öne sürerek “Ben, deist ve ateist anne babasıyla evlenebilir demedim. Birileri evlense deizm ve ateizmde bu konuyla ilgili yasağın olmadığını söyledim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Açıklamaları gündem olan Şenlikoğlu, yeniakit.com.tr’ye yaptığı açıklamada sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.

Emine Şenlikoğlu, şunları söyledi:

“Ben, ‘Ateist veya deistler anneleriyle evlenebilir.’ demişim. Bir haber sitesi çarpıtıp haber yapmış, çakallar da kapmışlar. Bu çarpıtanlar artık utanmalılar. Özellikle belirttim ki; ‘Ateist veya deistler bunu yaparlar demiyorum ama evlenen olsa ateizm ve deizmde yasak yoktur. Anne baba ve evlatla evlenilmez yasağı dinlerden gelir’i belirttim. Peki söylediğim yalan mı? İspat etsinler özür dileyeceğim. Konu deist veya ateist değil Deizm ve Ateizm’dir.”

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
56
16
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
LAMROY

Deist veya Ateist yasalar olduğunu mu düşünüyor acaba bu angut? ATEIZM KURAL 1: TANRIYI İNKAR EDECEKSİN KURAL 2: BABANLA EVLENEBİLİRSİN.

Metin Akalp

Kendi dediğini bile anlayamayan cahil insan. Anlayamamasını geç izah edince de anlamayacak kadar inatçı bir cahil. "kırmızı çorap demedim, çorap kırmızı dedi... Devamını Gör

Bozkurt

Biz de sana ilahiyatçı olamazsın demedik.