Görüş Bildir
Haberler
Senin Karakterin Alfa mı Beta mı?

etiket Senin Karakterin Alfa mı Beta mı?

Penny
14.04.2018 - 18:36

Senin karakterin Alfa mı, Beta mı? Ya da ne kadar Alfa'sın ya da Beta'sın? Öğrenmek istiyorsan seni şöyle alalım👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi alanda çalışsaydın kesinlikle başarılı olurdun?

2. 'Yalnızlık' senin için ne ifade ediyor.

3. Kötü olduğu düşünülen bu şeylerden hangisi sence o kadar da kötü değil?

4. Peki risk desek?

5. Ne alaka şimdi diyebilirsin ama anime sever misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeniliklere açık mısın peki?

7. İçlerinden en beğendiğin hayvanı seç bakalım.

8. Son olarak mavinin şu tonlarından birini seç ve testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 ALFA'sın!

%100 ALFA'sın!

Ne istediğini bilen, cesur ve özgüvenlisin. Kimsenin tavsiyesine ya da yardımına ihtiyacın yok, kendi kendine yetersin. Mantıklısın, bir işe başlarken her detayı düşünüyor, iyi analiz ediyorsun. Bir ortamda hiçbir şey yapmadan da dikkatleri hemen üzerine çekiyorsun. Giyinmeyi, konuşmayı ve genel olarak yaşamayı çok iyi biliyorsun çünkü. Sen de bunun farkındasın ama senin için çok da bi önemi yok. Doğuştan lidersin, başarı senden sorulur. Her zaman bir amacın ve hedefin var. Bu hedefine giden yolda asla yanlışlar yapmıyor, her detayı en ince ve en doğru şekilde planlıyorsun. Ne diyelim hep böyle kal 🙏

%100 BETA'sın!

%100 BETA'sın!

Sen ne ne istediğini bilen bir insansın fakat hedefine giden yol her ne olursa olsun hiç düşünmeden giriyorsun. Tabii genel olarak önceliğim kolay ve rahat olan.  Rahatsın bir kere. Rahatını ve huzurunu kaçıracak her şeyden uzak duruyorsun. Genel olarak sessiz kalmayı tercih ediyorsun. Ön planda olmayı da seviyorsun ama bunu nasıl yapacağını pek kestiremiyorsun. Hem kendini hem yaşantını biraz çevrendekilerin lafına göre şekillendiriyorsun ama sen işini bilirsin, biz karışmayalım 😅

%75 BETA %25 ALFA'sın!

%75 BETA %25 ALFA'sın!

Kendi düzenini, kendi başarını ilmek ilmek kendi çabalarınla kurmuşsun. Bundan sonra sana dokunmayan yılan bin yaşasın. Kendi emeğini asla küçümsemiyor, hakkını yedirmiyorsun. Pratik zekalısın. İnsanlar bazen senin bu yönünden çekinebiliyor. Bazen duygularına yenik düşebiliyorsun. Biraz politik olabiliyorsun ama şu çağda en gerekli olan şey o değil mi?

%75 ALFA %25 BETA'sın!

%75 ALFA %25 BETA'sın!

Son derece özgüveni yüksek ve cesaretli bir insansın ama bazen senin de etliye sütlüye karışmak istemediğin dönemler oluyor. Genel olarak çevrendeki herkes ne yaparsa yapsın mutlaka senin fikrine danışıyor. Plan, program, analiz senden sorulur çünkü. Fakat sen kesinlikle kimsenin fikrine ihtiyaç duymuyorsun. Tabii ki insanların fikrini alıyorsun ama sen yine de kendi bildiğini yapıyorsun. Girdiğin her ortamın ilgi odağısın ama sen biraz yalnızlığı sevenlerdensin. Belki de başarının sırrı budur.

%50 ALFA %50 BETA'sın!

%50 ALFA %50 BETA'sın!

Sen ne alfasın ne betasın. Ne yapacağını en iyi sen biliyorsun yani. Her zaman bir hedefin var. Hedefine giden en doğru yolla en kolay yolu en iyi şekilde birleştirebiliyorsun. Ortamların aranan yüzüsün, her an ilgi odağı sensin ama insanların sana olan bu tavrının altında yatan gerçek nedeni iyi analiz etmedikçe kimseye çok yaklaşmıyorsun. Pek kolay güvenemiyorsun insanlara. Tek kötü yanın bu diyebilirsiniz, o da neye göre kime göre kötü değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1634
553
335
151
73
68
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın