Görüş Bildir
Haberler
Senin Hayat Felsefen Ne?

etiket Senin Hayat Felsefen Ne?

Ebru Çiftçi
01.09.2018 - 14:11 Son Güncelleme: 02.09.2018 - 17:59

Şu hayatta herkesin bir hayat felsefesi vardır. Peki seninki ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, zaman zaman arkadaşlarının seni sevmediğini düşünür müsün?

4. Kendini kötü hissettiğin zamanlarda bunlardan hangisini yaparsın?

5. Hayatında "şunu kesinlikle yapmadan ölmemeliyim" dediğin bir hayalin var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Aşk uğruna yapamayacağın şey yok mudur? Yani gözün kara mı?

7. Ve son olarak, sokak duvarına bir söz yazacak olsaydın bunlardan hangisi olurdu?

Anı yaşamak!

Senin hayat felsefen anı yaşamak! Geçmişi veya bugünü değil o an nasıl hissediyorsan öyle yaşamayı seviyorsun. Çünkü geçmişe takılı kalmak insanı ilerletmez. Geleceği ise sürekli düşünmek şimdiyi yaşamana izin vermez. O yüzden hislerini o an yaşıyorsun ve gerisini düşünmüyorsun. Böyle mutlu olunduğunun farkındasın. Ve bu hayatın felsefesini kendince çözmüşsün. Gerçekten tebrikler!

Gülümsemek!

Senin hayat felsefen gülümsemek! Hayatında her ne yaşıyor olursan ol, gülümsemeyi asla bırakmıyorsun. Bu seni iyi hissettiriyor ve her ne olursa olsun mutlu olmana sebep oluyor. Etrafındaki insanlar senin sürekli gülebilmene ve iyi olabilmene şaşırıyorlar. Anlaşılan onların hayat felsefesi seninkinden çok daha farklı. Sen bunun sırrını bulmuşsun. Seni hiç kimse üzemez. Ve hiçbir şey kolay kolay canını sıkamaz.

Pozitif düşünmek!

Senin hayat felsefen daima pozitif düşünmek! Hayatında ne yaşarsan yaşa hiçbir zaman olayların kötü yanından bakmazsın. Daima pozitif düşünürsün ve çözümler üretirsin. Çünkü diğer türlü düşünmenin sana zarar vereceğinin farkındasın. Bu pozitif ruh halin yüzüne yansıdığı için etrafındaki insanlara da enerji veriyorsun. Anlayacağın seni hiç kimse kolay kolay yıkamaz.

Her şeyi ve herkesi sevmek!

Senin hayat felsefen daima sevmek! Sen hayatın boyunca yaşamı sevmeye çalışan bir insansın. Ama her şeyden önce kendini seven ve değer veren birisin. Bu senin hayata karşı bakış açını her anlamda iyiye yöneltiyor. İnsan ilişkilerini de sağlıklı kurmana yarar sağlıyor. Zaten etrafındaki insanlar senin bu enerjine bayılıyorlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
527
182
141
99
43
40
21
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın