Görüş Bildir
Haberler
Senin Gülümsemenin Karakteri Ne?

etiket Senin Gülümsemenin Karakteri Ne?

Gülümsemen senin imzan sayılır... Peki sen imzanın nasıl olduğunu biliyor musun? Sahte bir gülüş mü, yoksa ağız dolusu bir kahkaha mı? Testi çöz, sana gülümsemenin türünü söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetinle başlayalım.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Birilerinin fotoğrafını çekecek olsan, onlara ne söylersin?

4. Gülümsemekle ilgili bu yabancı şarkılardan hangisini dinlersin?

5. Sana göre aşağıdakilerden hangisinin gülüşü daha etkileyici?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk bakışta sana bir gülümsemeyi anımsatacak bu yiyeceklerden birini seç bakalım.

7. Fotoğrafının çekilmesinden hoşlanır mısın?

8. Televizyonun karşısına geçtin, ya komedi izleyeceksin ya dram... Hangisini seçersin?

9. Dişlerini günde kaç kere fırçalıyorsun?

10. Aşağıdaki isimlerden hangisi seni daha çok güldürüyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen gülümsediğine emin misin?

Sen gülümsediğine emin misin?

Gülümsemenin türünü belirlemeyi bırak, seni gülerken görmek bile pek mümkün değil! Mizacının sertliğinden mi böylesin, yoksa zorlu hayat koşulları mı seni bu hale getirdi bilemiyoruz. Ama sen türü falan bırak, önce gülümsemeyi öğrenmeye bak! Ağzımızı kulaklarımıza yaklaşacak şekilde hafif hafif açıyoruz, anımsayabildin mi?

Sahte Gülümseme!

Sahte Gülümseme!

İçinden gelmediği zamanlarda bile kendini gülümsemeye zorluyorsun. Bunu biraz kibarlıktan biraz da insanlara açıklama yapmak istemediğinden yapıyorsun. İç dünyanda olan biteni kimse tam olarak bilemiyor. Ayrıca yalnızlıktan hoşlanmıyor gibisin. Yanılıyor muyuz?

Bastırılmış Gülümseme!

Bastırılmış Gülümseme!

Genelde belli belirsiz gülümsüyorsun, çünkü abartılı tepkilerden hoşlanmıyorsun. Ama yüzündeki o tatlı yumuşama kendini her şekilde belli ediyor. Hatta gülerken hafiften kızarıyorsun sanki. Biraz utangaç mıyız acaba?

Baştan Çıkarıcı Gülümseme!

Baştan Çıkarıcı Gülümseme!

Gülümserken farkında olmadan başını hafifçe eğiyor ve adeta bakışlarınla konuşarak gülümsüyorsun. Sana ve gülümsemene karşı koymak mümkün değil! Haa... arada alaycı gülüşler de fırlatmıyor değilsin. Ama nasıl gülümsersen gülümse, o gülüşü tamamlayan anlamlı bakışlara sahipsin. Senin alametifarikan da bu galiba...

32 Diş Gülümseme!

32 Diş Gülümseme!

Sen içi dışı bir, gülmeyi seven ve gülümserken gözleriyle birlikte gülen birisin. Duygularını paylaşmaktan hiç çekinmiyorsun. Eğlenirken de üzülürken de hislerini içine atmanın derdinde değilsin. Neyse o senin için... Sen ağız dolusu kahkahaların insanısın. O neşe saçan gülümsemen herkesi mutlu ediyor bilesin. Sen hep gülümse!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
836
413
300
120
39
36
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

32 Diş Gülümseme!-beni güldürmek,gülümsetmek de çok zordur.

Çikolatalı pasta

32 Diş Gülümseme! 32 Diş Gülümseme! Sen içi dışı bir, gülmeyi seven ve gülümserken gözleriyle birlikte gülen birisin. Duygularını paylaşmaktan hiç çekinmiy... Devamını Gör

yelda coruh

Baştan Çıkarıcı Gülümseme! Gülümserken farkında olmadan başını hafifçe eğiyor ve adeta bakışlarınla konuşarak gülümsüyorsun. Sana ve gülümsemene karşı koymak... Devamını Gör