Görüş Bildir
Haberler
Senin Gazabın Hangi Doğal Afete Benziyor?

etiket Senin Gazabın Hangi Doğal Afete Benziyor?

Osman Avcı
18.05.2015 - 14:12 Son Güncelleme: 18.05.2015 - 17:24

Deprem mi, volkan mı, çığ mı yoksa daha başka bir şey mi? Yani diyoruz ki senden ne kadar korkmalıyız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ne sıklıkta sinirlenirsin?

2. Kızdığını kimseye belli eder, birilerine söyler misin?

3. Doğada bulunan hangi element senin kişiliğinle daha çok eşleşiyor?

4. Kin tutar mısın peki?

5. Senin sabrın ne zaman taşar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilin/Eşin sana yalan söyledi ve sen bu yalanı yakaladın. Tepkin nasıl olur?

7. Senin öfkenin çeşidi şunlardan hangisi?

8. Daha önce hiç, fiziksel olarak birine zarar verdin mi?

9. Şunlardan hangisi senin sinirlerini daha çok bozar?

10. Son soru: Öfken geçtiği zaman neden sinirlendiğini hatırlar mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Volkan" çıktı!

"Volkan" çıktı!

Senin gazabın, öfken, sinirin volkana benziyor. Sinirlendiğin zaman tehlikelisin, ona ne şüphe! Fakat senin sinirin kontrol edilemez değil. Daha önceden neye sinirlendiğin, ne zaman sinirleneceğin tahmin edilebilir ve önlem alınabilir. Yani diyoruz ki, SENİN DAMARINA BASMAMAK LAZIM! Aslında çok içine atan da bir yapın var, öyle hemen her şeye kızmıyorsun. Fakat bazen de o içindekileri atman gerekiyor. Yani diyoruz ki, açtırmasınlar kutuyu söyletmesinler kötüyü!..

"Çığ" çıktı!

"Çığ" çıktı!

Senin gazabın, öfken, sinirin Çığ'a benziyor. Yani bu şu demek: Sen aslında soğukkanlı birisin, hatta sana sakin bile denilebilir, fakat o iş öyle değil tabii ki... Tam bir poker suratına sahipsin ayrıca. Ne zaman öfkelendin, ne zaman patlayacaksın kestirmek çok zor. Yani diyoruz ki, şakaya gelecek biri değilsin, sağın solun belli olmaz. Güler yüzünden, yapıcı tavırlarından ve de uysallığından yüz bulup sana yanlış yapanları mahvedersin sen. HERKES AKILLI OLACAK!!11

"Deprem" çıktı!

"Deprem" çıktı!

Senin gazabın, öfken, sinirin depreme benziyor. Sen aslında dünyanın en sakin insanı olabilirsin, öyle kolay kolay sinirlenmezsin. Her şeyin iyi tarafından bakmaya, pozitif kalmaya ve kusurları örtmede gece gibi olmaya çalışıyorsun. FAKAT... Sinirlendiğin zaman, aman aman evlerden ırak. O zamanlar cidden yıkıcı olabiliyor, taş taş üstünde bırakmıyorsun. Yani yavaş giden atın çiftesi pek olur hesabı, sinirin de, öfken de, gazabın da: Fena!

"Tsunami" çıktı!

"Tsunami" çıktı!

Senin gazabın, öfken, sinirin Tsunamiye benziyor. Sen öfkelendiğin zaman senin kadar yıkıcı, senin kadar tarumar eden var mı acaba, merak konusu. Hem öyle öfkene herhangi bir savunma geliştirmek de imkansız. Gülerken birden köpürebilir; yavaş yavaş usul usul çıkarırsın hıncını. Öfken de öyle hemen geçmez, daha doğrusu geçer de, geride bıraktıkların geçmez. Valla açık açık konuşalım, biz senin etrafında bir insan olsak seni sinirlendirmemeye bakardık. Gerek yok şimdi :)

"Kasırga" çıktı!

"Kasırga" çıktı!

Senin gazabın, öfken, sinirin Kasırga'ya benziyor ve oldukça korkutucu. Senin sinirin tarih kadar eski; topluyor topluyor bir anda çıkarıyorsun. Çığrından çıkman zor evet ama, çıktığın zaman ortalıkta ne var ne yok dağıtıyorsun: Yani etrafında kim var kim yok mahvediyorsun. Şimdi açık açık konuşmak gerekirse bu öfkelenme hali sende bir alışkanlık olmuş. Biraz daha sakin olmalısın diyoruz nacizane, yine de sen bilirsin. Neyse bildiğini yap, aman bize de kızma da :)

"Hortum" çıktı!

"Hortum" çıktı!

Senin gazabın, öfken, sinirin  Hortum'a benziyor. Evet sinirlendiğin zaman yıkıcı ve de kırıcı olabiliyorsun fakat senin sinirin tam anlamıyla saman alevi: Aynı hortum gibi 1 saatin içinde yerinde yeller esiyor. Ayrıca öfkeyle kalkan zararla oturur sözü senin için söylenmiş olabilir. Sinirlendiğin zaman gözün dönüyor ve önünde ne var ne yok katıp götürüyorsun. İnsanda ne cibiliyet kalıyor, ne soy, ne sop :) Ama seni de çileden çıkarıyorlar değil mi? Kızdırmasalar seni mis gibi insansın. Neyse olur öyle, biraz daha dikkat et ama!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
579
243
158
42
31
21
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın