Görüş Bildir
Haberler
Senin Elon Musk'tan Neyin Eksik?

Senin Elon Musk'tan Neyin Eksik?

Twitter'ı satın almasıyla daha da hayatımıza dahil olan Elon Musk'tan senin neyin eksik olabilir ki? İşte biz de bu sorunun cevabını veriyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bir sosyal ağı satın alacak olsaydın hangisini alırdın?

4. Sen bu sosyal ağa kaç para verirdin?

5. Peki şu an hayalindeki mesleği mi yapıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Sen risk alabilir misin?

7. Peki milyarder olsan ilk ne alırsın?

8. Son olarak sence sen şanslı biri misin?

Zeka!

Senin Elon Musk'tan tam olarak zekan eksik! Biz de çok isterdik onun kadar zeki ol ama zeka denilen şey de herkese fazla fazla dağıtılmamış ki. Sen zeki değilsin belki ama hırslısın. Yani hırsınla biraz olsun Elon Musk'a rakip olabilirsin.

Hırs!

Senin Elon Musk'tan hırsın eksik. Senin şurdan şuraya gitmeye halin bile yok desek yeridir. Elon Musk'a biraz olsun rakip olabilirdin belki ama biraz hırsın olsaydı... Zeki birisin aynı zaman da insan ilişkilerin de oldukça güçlü. Elon Musk'tan tek eksiğin hırsın!

Para!

Senin Elon Musk'tan tek eksiğin para! Hangimizin parası tam ki? Hırs desen sen de zeka desen sen de tek eksiğin para. O da tamamlandığında Elon Musk senden korkmalı bizden söylemesi...

Çevre!

Senin Elon Musk'tan tek eksiğin çevre. Sana bir şey katmaktan çok hayatının akışını kötü etkileyen çevren nedeniyle Elon Musk'la kapışamazsın gibi. Etrafındaki insanları değiştirdiğin zaman daha da başarılı olacağını göreceksin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
35
7
4
4
2
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sanane

Zeka! Senin Elon Musk'tan tam olarak zekan eksik! Biz de çok isterdik onun kadar zeki ol ama zeka denilen şey de herkese fazla fazla dağıtılmamış ki. Sen zek... Devamını Gör

Furkan Aras

param 🥲

Hoess

Yalan