Görüş Bildir
Haberler
Seni Pezevenklerin Elinden Kim Kurtarır?

etiket Seni Pezevenklerin Elinden Kim Kurtarır?

Seni pezevenklerin elinden kim kurtarır? Borç batağına düşsen kim sana borç para verir? Rezil rüsva olsan kim sana selam vermeye devam eder? İşte tüm soruların cevabı testin sonunda!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En sevdiğin hakaret hangisi?

2. İtiraf zamanı, kime zaafın var?

3. Söyle bakalım gözyaşların ne zaman sel olur

4. Seni ne utandırır?

5. Peki nasıl bir çocuktun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak senin başın neden belaya girer?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kankan kurtarır!

Kankan kurtarır!

Seni pezevenklerin elinden kurtarsa kurtarsa kankan kurtarır. Zaten arkadaşlığınız boyunca hep yanında olmuş. Ne zaman düşsen tutup kaldırmış. Başın belaya girdiğinde peşinden gelmiş. Seni hiç bırakmamış. Oldukça şanslısın. Sana bu hayatta hiçbir şey olmaz. Sırtını çok sağlam yere dayamışsın. O pezevenklerini canını okur o kankan! Siz birlikteyken kimse size bulaşamaz! Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin. Pezevenkler elinize düştüklerine pişman olacaklar.

Seni ancak annen kurtarır!

Seni ancak annen kurtarır!

Ana bu zaten, ne hesap sorar ne de sana kızar. Başını belaya sokana kadar aklın neredeydi diye söylenmez bile. Gözünü karartır ve gelip seni o durumdan kurtarır. Gerekirse bütün şehri yakar ama asla seni bırakmaz. Sen de biraz huysuzsun galiba. Bir anan koşuyor derdine kötü durumunda. Az sosyal ol, başka insanlar da sana lazım olur. Suratın mahkeme suratı gibi. Herkese soğuk ve mesafelisin. İnsana insan lazım insan!

Sevdiceğin kurtarır!

Sevdiceğin kurtarır!

İnsana sevdiceğinden daha sadık dost mu var? Elbetteki seni sevdiğin kurtarır. Dünyada en çok ona inanıyorsun. Seni olduğun gibi kabul edip sevecek tek insan o! Hayat arkadaşlığına birbirini pezevenklerin elinden kurtarmak da dahil zaten. İlerde çocuklarınıza anlatır gülersiniz. Birbirinizi asla terk etmezsiniz, iki eliniz kanda olsa birbirinize koşarsınız. Aşk tam da böyle bir şey ayol! Hanginizin pezevenklerin eline düşeceği de belli olmaz. Bu yüzden ben düşerim o kurtarır deme, belki de o düşer sen kurtarırsın.

Kurtarsa kurtarsa kedin kurtarır!

Kurtarsa kurtarsa kedin kurtarır!

Allah kimseyi kedisiz bırakmasın. Dünyada en çok onu seviyorsun. Başına bir şey gelse ilk o koşar. Zaten eve gelmezsen hemen o fark eder. Düşersen tutup kaldıramaz belki ama gelip suratını koklar, üstüne oturur. İnanmadın değil mi?Kedi bu ne bekliyorsun ki hayret bir şey? Bu yüzden uyanık ol ve pezevenklerin eline düşme, evde mama bekleyen kedi var! Ele muhtaç etme kedini! Kapı da kapalı, nasıl gelin kurtarsın seni ya!

Kendin kurtulursun!

Kendin kurtulursun!

Senin bu hayatta kendinden başka dostun yok! Zaten kimseye güven olmaz. Düşersen çevrede dost most kalmaz. Sen her türlü başının çaresine bakarsın. Zaten başkası kurtarsa bile sonra orada burada yüzüne vurur 'seni pezevenklerin elinden aldım' diye. Gerek yok! Nasıl bu duruma düştüysen kurtulmayı da bilirsin. Kimsenin ağzına laf vermemek lazım. Pezevenklerin çenesi dursa, milletin çenesi durmaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
812
325
274
151
50
49
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buse Toprak

Seni Pezevenklerin Elinden Kim Kurtarır? Bunlar nasıl test? Hangi psikolojinin ürünüyle içerik haline getirilmiş ? Onedio ya giderek ivme kaybettiren, on... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Seni kimse kurtarmadı mı yoksa?

Ali Ahmet

Beni pezevenklerin elinden ibrahim tatlıses bile kurtarmaz.sevdiklerim üstüne para verir ''lütfen biraz daha sizde kalsın kafa dinleyelim '' derler.

KOVALA NEJDET

alem pezevenk olmuş sen diyon ki hangi yılana sarılcan ;)