Görüş Bildir
Haberler
Seni Hayatta Başarılı Kılan Özelliğin Ne?

etiket Seni Hayatta Başarılı Kılan Özelliğin Ne?

03.07.2020 - 11:00 Son Güncelleme: 15.07.2020 - 20:28

Testi çöz ve hayatında seni başarılı yapan özelliğini hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Hangisi senin için daha önemli?

2. Nasıl bir çocukluk geçirdin?

3. Hatalar yaptığında ne sıklıkla öz eleştiri yaparsın? (1 en az 6 en çok olacak şekilde puanla.)

4. Seni iyi bir arkadaş yapan özelliğin hangisi?

5. Hiç sözünde durmadığın veya sözünü yerine getiremediğin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Imm... Şöyle bir keyif kahvesi içecek olsan şekerli mi içersin yoksa şekersiz mi?

7. Bir arkadaş ortamında nasıl biri olarak bilinmek senin için daha önemlidir?

8. Bir öğüt seç de sonucunu görelim!

8. Bir öğüt seç de sonucunu görelim!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İçgüdülerin!

İçgüdülerin!

Verdiğin cevaplara göre senin hayatını başarılı kılan özelliğin sezgilerin ve içgüdülerin! Hayatının her anında sezgilerinin yardımıyla hareket ediyor ve onlara gözün kapalı güveniyorsun. Mesela bir karar alacağın zaman içinden geçenleri dinliyorsun, biriyle tanıştığın zaman iç güdülerini dinliyor ve ona güvenip güvenemeyeceğini anlıyorsun: Çoğu zaman da hiç yanılmıyorsun! Başarın da buradan geliyor zaten. Sezgilerini dinlemeye devam et, sana her anında yardım edeceklerine şüphemiz yok!

Sevgin!

Sevgin!

Verdiğin cevaplara göre senin hayatını başarılı kılan özelliğin kalbinde taşıdığın sevgin! İnsanlara karşı daima son derece sevgi dolu ve samimi bir şekilde yaklaşıyorsun. Kimseyi kırmamak, incitmemek için elinden geleni yapıyorsun. Daima sevdiklerinin yanında oluyor ve onlara sonsuz merhametini ve sevgini sunuyorsun. Bir şey söyleyelim mi, bu seni çevrende en çok sevilen insan yapıyor! Keşke bizim hayatımızda da senin gibi sevgi dolu bir dostumuz olsa be güzel insan!

Dürüstlüğün!

Dürüstlüğün!

Verdiğin cevaplara göre senin hayatını başarılı kılan özelliğin koşulsuz şartsız dürüstlüğün! Yalandan hiçbir şeyden etmediğin kadar çok nefret ediyorsun. Karşındaki kişilerden de daima bunu bekliyorsun. Diğer yandan kendi sınırlarının ve potansiyelinin farkında olan bir insansın; bu yüzden de asla yapamayacağın işlerin altına girmiyorsun. Dürüstlüğün sana hayatında çok şey kazandırmış ve kazandırmaya devam edecek! 'Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar' diyenlere inanma: Doğru bildiğin yoldan şaşma sen! Başarının en büyük etkeni bu. Bu yoldan ayrılma!

Tutkun!

Tutkun!

Verdiğin cevaplara göre senin hayatını başarılı kılan özelliğin tutkun! Yaptığın her işe, dünyanın en basit işi bile olsa, tüm benliğini ve tutkunu vererek çalışıyorsun ve ortaya mükemmel şeyler çıkarıyorsun. İnsanlar sendeki bu kendini adama durumuna, senin tutkuna hayran oluyorlar. Diğer yandan bazen fazla duygusal olabiliyorsun, bunun nedeni de her şey gibi duygularını da son derece derinden ve dibine kadar yaşıyor olman. Fakat bu hiç de üzülünecek bir şey değil: Duygusuzların kol gezdiği dünyamıza senin gibi tutkulu ve hala duygularıyla yaşayan insanlar lazım!

Cesaretin!

Cesaretin!

Verdiğin cevaplara göre senin hayatını başarılı kılan özelliğin cesaretin! Dünyada senden daha cesur biri var mıdır bilemiyoruz, o derece! Zorluklara karşı koymayı, istediğin şeyler uğruna savaşmayı ve risk almayı çok seviyorsun. Korkuyor musun, elbette korkuyorsun: Ama senin sırrın bu korkunu kendinden bile saklamayı bilmende! Yapamayacağın hiçbir şey olmadığını düşünüyor ve 'Başarmanın yarısı inanmaktır!' sözünü her defasında gerçeğe çeviriyorsun! Helal olsun be sana güzel insan, kim tutar seni!

Bilgeliğin!

Bilgeliğin!

Verdiğin cevaplara göre senin hayatını başarılı kılan özelliğin bilgeliğin! Çoğu insanın aksine sen bugüne kadar hiç boş yaşamamışsın: Ne yaşadıysan, başına ne geldiyse, ne gördüysen bunları kendine birer ders, tecrübe ve yetenek olarak almışsın. Mantığının da katkılarıyla oldukça bilge bir insan olmuşsun. Senin tavsiyelerine kulak asmak lazım, keşke seni tanısak da o eşsiz bilgi birikiminden biz de yararlanabilsek be güzel insan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
550
251
82
41
22
18
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?