Görüş Bildir
Haberler
Seni Anlatan Çiçeği Buluyoruz!

etiket Seni Anlatan Çiçeği Buluyoruz!

Begüm
15.03.2021 - 18:00

Acaba hangi çiçeksin?

Testi çöz, cevabı öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, ne kadar sıklıkla ağlarsın?

2. Genellikle saat kaç gibi uyanırsın?

3. Peki senin mevsimin kesinlikle hangisi?

4. Giydiğin şeylere ne kadar önem veriyorsun?

5. Sevgilinle tatile çıkmaya karar verdiğiniz, nereye giderdiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hayvanlar arasında seni en iyi anlatan hangisi?

7. Bahar demek senin için ne demek?

8. Son olarak seni sen yapan özelliğin nedir?

Sen romantiksin, aşıksın, sevgi dolusun!

Evet sen bir gülsün! Sen bu dünyaya aşk için gelmişsin, aşk! Ee hal böyle olunca senin de çiçeğin tabii ki gül oluyor. Tıpkı o da senin gibi göz alıcı, güzel ve aşk dolu! Ee tabii arada dikenleri batıyor ama ne demişler ''Gülü seven dikenine katlanır!''

Senin de etrafına yaydığın enerjin tıpkı bir gül gibi aşk dolu, masum ve merhametli. Bir kere senin olduğun yerde kimsenin gözü senden başkasını görmüyor, öyle de dikkat çekicidir gül!

Enerjik, özgür ve kendine has!

Evet bu kesinlikle bir papatya! Etrafındaki herkesi mutlu ediyor, gülümsetiyorsun. Senin bu narinliğin ve zarifliğinin yanında kendine has bir duruşun da var. Çıtı pıtısın, şirinsin ama bir yandan da çok dikkat çekicisin. Arkadaş grubunun en vazgeçilmez üyelerinden de birisin. Ee bu enerjiyi ve özgür ruhu bir daha nerede bulacaklar?

Ee papatyayı sevmeyen mi olur? Seni de herkes öyle böyle değil çok ama çok seviyor!

Çalışkanlığın ve disiplinin vücut bulmuş hali!

Tıpkı ayçiçekler gibi! Sabah erkenden kalkıyor, işlerini pıtı pıtı hemen halleniyorsun. Düzen, çalışkanlık, iş güç tabii ki senden soruluyor. Arkadaş grubunun ve ailenin en düzenli, en aklı başında kişisi sensin. Senin pek öyle duygusallıkla işin yok, yeri geldiğinde duygusal olursun ama bunlar senin için pek de önemli değil.

Bir kere senin hep işin var, sabah uyanıcaksın işlerini halledeceksin, sonra da kalan zamanında kendin için en yararlı şeyi yapacaksın. Ee sen gerçekten tam bir ayçiçeksin!

Biraz mesafeli ve soğuksun!

Evet, sen kesinlikle bir kaktüssün! Çevrendekilerle çok samimi olmayı sevmiyorsun, genellikle tek başına takılmak senin için çok daha cazip geliyor. Ee yalnızlık da bir yere kadar, biraz insan içine karışmanın vakti geldi. Evet kendine yetiyorsun, kimseyi dinleyecek vaktin de yok biliyoruz ama yine de biraz bahçenin arasına girmelisin.

Güçlüsün, yeteneklisin ve biraz da mesafelisin. İnsanları tanımışsın, onlardan kendini korumaya çalışıyorsun ama inan sevgi her şeyi iyileştirir. Dikenlerini batırmadan sosyalleş hadi!

Tüm bu güzellikler kaybolmasın, gelecek nesillere güvenle aktarılabilsin diye seni de sürdürülebilir yöntemlere sahip çıkmaya, doğamızı, dünyamızı ve ülkemizi korumaya davet ediyoruz.

Tüm bu güzellikler kaybolmasın, gelecek nesillere güvenle aktarılabilsin diye seni de sürdürülebilir yöntemlere sahip çıkmaya, doğamızı, dünyamızı ve ülkemizi korumaya davet ediyoruz.

Ülker olarak, “Önce Ülkem, sonra Ülker” ilkesiyle “Güzel Ülkem Doğa Bize Emanet” diyoruz ve sürdürülebilirlik konusunu önemsiyoruz!

#GüzelÜlkem #DoğaBizeEmanet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
316
195
69
49
19
17
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gül Gök

gül çıktım ismim gibi :)süper tahmin

Pasif Kullanıcı

Sen romantiksin, aşıksın, sevgi dolusun! Evet sen bir gülsün! Sen bu dünyaya aşk için gelmişsin, aşk! Ee hal böyle olunca senin de çiçeğin tabii ki gül oluy... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Enerjik, özgür ve kendine has! Evet bu kesinlikle bir papatya! Etrafındaki herkesi mutlu ediyor, gülümsetiyorsun. Senin bu narinliğin ve zarifliğinin yanınd... Devamını Gör