Görüş Bildir
Haberler
Sen ve Arkadaşların Hangi Efsanevi Arkadaş Grubusunuz?

Sen ve Arkadaşların Hangi Efsanevi Arkadaş Grubusunuz?

Begüm
12.01.2021 - 19:00

Bakalım hangi efsanevi arkadaş grubu çıkacaksınız? 🤓

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle senin ve arkadaşlarının yaşını öğrenelim.

2. Peki arkadaş grubunuz kaç kişilik?

3. Sizin favori aktiviteniz hangisi?

4. Birbirinizi hangi durumda ne kadar çok kıskanıyorsunuz?

5. Sizin acil bir iş için arabaya ihtiyacınız var, arkadaş grubunuzdan birinin arabasını alabilir misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birinizin sevmediği, konuşmadığı kişi ile grubun diğerleri konuşur mu?

7. Sen ve arkadaşın aynı kişiden hoşlanıyorsunuz, naparsınız?

8. Peki sizin için arkadaşlıktaki en önemli şey ne?

9. Gruptan biri farkında olmadan kendisi ve çevresindekiler için yanlış bir şey yaptı, ne yaparsınız?

10. Ne kadar sıklıkla dedikodu yaparsınız?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seinfeld!

Senin arkadaş grubun 90'ların meşhur komedi dizisi Seinfeld'dan fırlamış gibi! Jerry, Elaine, George ve Kramer'ın varoluşlarındaki komiklik tıpkı sizde de var. Sizin bir araya gelişiniz zaten eğlenceli. Birlikte geçirdiğiniz her gün başınızdan bambaşka bir macera geçebilir. Siz birlikte kötü anlardan bile eğlenecek, kahkahalarla gülecek noktalar çıkarmayı biliyorsunuz. Hayatınızın kendisi zaten bir sit-com gibi. Ayrıca bir şey yapmanıza gerek yok yani. 😅

Harry Potter!

Siz birbirinize ne olursa olsun bağlı bir arkadaş grubusunuz! Siz Hermonie Granger, Harry Potter ve Ron Weasley'siniz! Sizi hiçbir kötü güç ayıramaz, birinizin başı derde girse hemen onu kurtarırsınız. Birlikte yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorsunuz. Gruptaki herkesin karakteri kendine has olsa da siz birbirinizi o kadar güzel tamamlıyorsunuz ki sizi kimseler ayıramaz!

Friends!

Siz kocaman bir arkadaş grubusunuz! Eğlenceli, duygusal, komik ve sevgi dolusunuz! Sizi kolay kolay hiçbir şey ayıramaz, siz zorluklarla nasıl savaşacağınızı öğrenmişsiniz bile. Aranızdaki bağ o kadar kuvvetli ki aileden farksızsınız. Arada tartışıyor, üzülüyor, ayrı kalıyorsunuz ama sonunda hep mutlu sona bağlıyorsunuz. Çünkü siz gerçek arkadaşlarsınız!

How I Met Your Mother!

Siz hem eğlenceli, hem aşk dolu hem de birbirine sadık mı sadık bir arkadaş grubusunuz! Sizin Barney, Ted, Robin, Marshall ve Lily'den hiçbir eksiğiniz yok. Biriniz hatalı bir şey yaptığında ona küsmek yerine direkt müdahelede bulunuyorsunuz. Ee bir de aranızda minik aşk hikayeleri de dönmüyor değil! Yıllar geçse bile bu dostluğunuzun süreceğinden hiçbir şüphemiz yok, siz gerçekten birbiriniz için yaratılmış bir grupsunuz!

Stranger Things!

Hepiniz ayrı kafalarda, ayrı yaşlarda hatta ayrı beklentilerde olsanız bile arkadaşlığınız o kadar kıymetli ki, hiçbirinin önemi kalmıyor! Siz yeni şeyler keşfetmek, yeni yerlere gitmek için yanıp tutuşuyorsunuz. Sizi bir araya getiren şey de tam olarak bu: Macera! Eğlence sizin göbek adınız, ee bir de mistik hikayeler, yeni maceralar ve süper dostluklar girince işin içine karşımıza siz çıkıyorsunuz! Birinizin başına bir şey gelse, kimse kimseyi arkada bırakmaz buna eminiz!

Sex and The City!

Eğlenceli, çılgın ve flörtüz bir grup bir araya gelirse ne mi olur? Tabii ki siz! Siz Sex and The City'nin gerçek hayatta vücut bulmuş halisiniz. Bazen birbirinizin kuyusunu kazmaya çalışsanız da sizin sevginiz daimi! Sadece bazen sinirleniyorsunuz, gözünüz başka bir şey görmüyor ama yine de günün sonunda arkadaşlığınız kazanıyor. Böyle eğlenceli, keyifli ve tatlı bir arkadaş grubunuz olduğu için çok şanslısınız çok! Sizi hiçbir şey ayıramaz❣️

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
169
85
50
23
10
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mahmut mahmutoğlu

Moderetör arkadaşlara sesleniyorum 18 yaş altı seçen biri nasıl araba alabilir acaba bana bunu açıklayın

damaged_cute

Hiç arkadaş grubumun olmadığı gerçeği...

hi

Harry Potter ama gerçek arkadaşlarım yokki:(