Görüş Bildir
Haberler
Sen Mavinin Hangi Tonusun?

etiket Sen Mavinin Hangi Tonusun?

Sen mavi rengin hangi tonusun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Yalnız başına kalmanın en güzel tarafı?

3. Yalnız başına kalmanın en güzel tarafı?

4. Hangisi kendinle ilgili "bu benim en büyük hatam" dedirten şey?

5. Arkadaşların senden para istediğinde ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir yerden bir yere bir vasıta ile giderken en önemli kıstas nedir?

7. Emekliliğinde ne yapacağını düşündün mü ya da düşünüyor musun?

7. Emekliliğinde ne yapacağını düşündün mü ya da düşünüyor musun?

8. Son olarak vergi masrafları göz ardı edildiğinde bir araba almak istesen hangisini tercih ederdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lacivert!

Lacivert!

Utangaçlığının altında yatan neden aşırı duygusal bir insan oluşunda. Çünkü duygularını açıkça dökmek senlik bir şey değil. İnsanların sana nasıl tepki vereceğini kestiremediğin için duygularını içine atıyorsun. Bu tıpkı rumuz kullanan bir şair, yazar gibi. İçindeki duyguların sahibi sensin, ama ağzından bir bir dökülünce sanki başka birisi gibisin. Yeni birileriyle tanışınca mesafeli yaklaşmanın da sebebi bu. Ancak onlara karşı ısınmaya başladığında senin ne kadar düşünceli, kibar ve koruyucu biri olduğunu anlıyorlar.

Turkuaz!

Turkuaz!

Turkuaz kimilerine göre doğanın kimilerine göre aklın rengidir. Sen olukça cesur birisin. Nerede ve ne zaman nasıl risk alınacağını iyi biliyor, aldığın riskin sonucu ne olursa olsun üstesinden gelebiliyorsun. Kalabalıktan hoşlanmamanın sebebi de yeşil rengin doğanın asilliğini yansıttığını düşünmenden kaynaklanıyor. Kalabalıkta bulunmaktan sıkılıyorsun ve yapacağın şeyleri tek başına halletmek sana daha çok keyif veriyor.

Parlament mavisi!

Parlament mavisi!

Parlament mavisi her zaman asaletin ve gururun rengi olarak sembolleşmiştir. Bu senin ne kadar olgun biri olduğunu gösterir ki arkadaş ortamında bir 'ebeveyn' varsa bu sen oluyorsun. Genelde hep birilerini durduran, mantıklı davranmaya davet eden kişi sensin. Bu, senin sevdiklerini korumak için hiçbir şeyden sakınmayacağını gösterir. Saygısızlık senin en tahammül edemediğin şeylerin başında geliyor. Bu nedenle korumacılığın ve olgun davranışların ön plana çıkıyor. Asilliğin ve sevdiklerine karşı olan sadakatin kelimelerle anlatılamayacak kadar.

Gök mavisi!

Gök mavisi!

Gök mavisi hep canlılığın ve keskin sınırların rengi olarak görülmüştür. Oldukça sıcakkanlı birisin, ama damarına kim basarsa bassın bir anda hışmına uğrayabiliyor. Bu senin hayatında bazı değerlerin kırmızı çizgiyle çizildiğini gösterir. Bunu aşan hak ettiği muamele ile karşılaşıyor, sınırını bilenler ise tüm sıcakkanlılığını onları hayatının merkezine alarak göstereceğini iyi biliyor. Tıpkı gökkuşağının içindeki gibi en dışta yer aldığın için hemen dikkat çekiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
201
83
29
17
10
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

Lacivert! Laciverti Fenerbahçemden ötürü daha bi güzel seviyorum.

Mehmet Fergan

BENİM Kİ DE LACİVERT ÇIKTI

Amane Misa

Turkuaz! çok severim :3

Pasif Kullanıcı

Lacivert ve en sevdiğim mavi tonu