Görüş Bildir
Haberler
Sen İnsanların Aklında Hangi Özelliğinle Kalıyorsun?

etiket Sen İnsanların Aklında Hangi Özelliğinle Kalıyorsun?

Kai Hiwatari
17.05.2019 - 18:08 Son Güncelleme: 24.05.2019 - 13:58

İstediğin kadar kendini anlat, istediğin kadar konuş. Sen insanların seni tanıdığı kadarsın :)

Bakalım insanlar seni nasıl tanıyormuş. Haydi teste!

1. Yaşını öğrenerek başlayalım hadi. :)

2. Söyle bakalım sana en yakın olan kişi kim bu hayatta?

3. Sen bir insana baktığında ne görmek istersin?

4. Unutulmayacak bir özellik seç bakalım şimdi de.

5. Peki hiç unutulmayacak bir aktivite seçmeni istesek?

6. Sence senin en güçlü duyun hangisi olabilir?

7. İnsanlarla iletişimini nasıl tanımlardın?

8. Son olarak, sen hangi hayvan olmayı tercih ederdin?

Saygın, açık fikirli; gerçek bir beyefendi/hanımefendi!

Saygın, açık fikirli; gerçek bir beyefendi/hanımefendi!

Seninle ilgili en akıllarda kalıcı şey kısaca yüceliğin diyebiliriz! Her zaman açık fikirli ve olgun biri olmayı başarabildiğin için etrafında hep saygın bir insan profili çizmişsin. Hayatında yolunu bulurken hep tek başına olursun sen çünkü içten içe diğer insanların senden daha az tecrübeli olduklarını hissedebiliyorsun. Çok geniş bir algın var, hata yapmayı bile kendin için bir fayda görüyorsun o yüzden çok emin olduğun şeylere bile karşı gelip bambaşka yollar çizebiliyorsun kendine!

Umut ve dürüstlük abidesi!

Umut ve dürüstlük abidesi!

Farkında mısın bilmiyoruz ama sen etrafındaki insana adeta umut saçıyorsun. Ve en önemli bunu yapmak için hiçbir çaban yok, içinden geldiği gibi davranıp herkesin hayata tutunmasına sebep olabiliyorsun! Sevginin, insanlarla beraber olmanın kıymetini bilen birisin. Ayrıca insanları ve durumları analiz edebilme, onları anlayabilme ve herkesten bir şey öğrenme konusunda bir markasın. Yalanla dolanla işin olmaz, işte o zaman aslan kesilirsin sen!

Kendine güvenen, komik; ailemizin neşesi!

Kendine güvenen, komik; ailemizin neşesi!

O kadar zekisin ki kafanda türlü türlü fikirler var, cümleler falan var ama onları tutamıyorsun resmen, hepsi pıtır pıtır dökülüyor ağzından. O kadar doğalsın ki aynı zamanda da söylediğin her şeyde ince bir mizah yakalanabiliyor. Seninleyken gülmemek imkansız gibi bir şey! İnsanların sana bayıldığının farkında olmanın getirdiği bir özgüven tabii ki var, zaman zaman kaprisli biri de olabiliyorsun ama yine de tatlı dilinle herkesin gönlünü kazanmayı başarabiliyorsun!

Sevgi dolu, kibar tam bir minnoş!

Sevgi dolu, kibar tam bir minnoş!

Senin insanların hafızalarında bıraktığın şey ne kadar sevgi dolu ve kibar bir insan olduğun. İnsanların kalbini kazanmak için onlara nasıl yaklaşman gerektiğini çok iyi biliyorsun zaten. Bazen bu kadar ince biri olman insanların seni suistimal etmesine sebep olsa da kimseye gücenmiyorsun çünkü kalbin öyle değil senin ya, tertemiz, sevgi dolu! İnsanlardan kazıklar bile yemiş olsan bu güzel kalbini saklamayı başardığın için saygı duyuyoruz sana!

Enerjik, yaratıcı über bir beyin!

Senin karakterinle alakalı en akılda kalıcı şey müthiş enerjin ve yaratıcı biri olman. Sen tatlı mı tatlı , şefkatli ve insanlığa hizmet etmeye hazır birisin. Onlarla bilgini ve deneyimlerini paylaşmaktan zevk alıyorsun resmen. Zaten oldukça da değişik bir bakış açın var, insanların bundan faydalanıyor oluşu seni çok mutlu ediyor. Oldukça idealist ama aynı zamanda hayalperest birisin. Sana ilham nereden geliyor bilmiyoruz ama etrafındaki herkesin senden ilham aldığı kesin!

Güçlü, sadık; yaslanılacak bir kapı!

Güçlü, sadık; yaslanılacak bir kapı!

Senin karakterinin insanlarda bıraktığı en önemli şey ne kadar sadık, ince ruhlu ama aynı zamanda da aslan kadar güçlü biri oluşun! Biliyoruz ki sen kolay kolay yılmazsın! Çok güçlü bir kişiliğin, insanları mutlu ve huzurlu hissettirmeye yönelik de garip bir içgüdün var. Her ne kadar sert biri gibi durmaya çalışsan da içten içe sen oldukça naif birisin, sevdiğin şeylere zarar gelmesine asla izin vermezsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
853
416
226
80
39
35
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sara Grey

Umut ve dürüstlük abidesi!

seyma-subasi

Umut ve dürüstlük abidesi! Umut ve dürüstlük abidesi! Farkında mısın bilmiyoruz ama sen etrafındaki insana adeta umut saçıyorsun. Ve en önemli bunu yapmak ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Umut ve dürüstlük abidesi!