Görüş Bildir
Haberler
Sen İlişkilerinde Neden Hep Üzülüyorsun?

Sen İlişkilerinde Neden Hep Üzülüyorsun?

Gülbeyaz
05.11.2023 - 18:31

Aşk dediğin bazen kırıcı olabiliyor... İkili ilişkilerde karşıdan beklediğimiz heyecanı ve ilgiyi bazen göremiyoruz. Bunun için ise birçok neden olabilir. Peki seni neden hep üzüyorlar? Hazırsan teste geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da söyleyebilir misin?

3. Bize burcunun ait olduğu elementi söyler misin?

3. Bize burcunun ait olduğu elementi söyler misin?

4. Bir ilişkide olmazsa olmaz dediğin nedir?

5. Peki olursa olmaz dediğin nedir?

5. Peki olursa olmaz dediğin nedir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok trip atan biri misindir?

7. Diyelim ki uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz ve sevgilin çok hasta oldu. Sen ise dün yeni dönmüştün. Gidip ona bakar mısın?

7. Diyelim ki uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz ve sevgilin çok hasta oldu. Sen ise dün yeni dönmüştün. Gidip ona bakar mısın?

8. Sevgilin ayrılmak istiyor ama sen istemiyorsun. Tepkin ne olurdu?

9. Şimdiye kadarki ilişkilerini çoğunlukla kim bitirdi?

10. Sevgilin sana adınla seslense tepkin ne olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Şimdiye kadarki ilişkilerin hep ciddi miydi?

11. Şimdiye kadarki ilişkilerin hep ciddi miydi?

12. Son olarak sence bunlardan hangileri senin aşka bakışını tanımlıyor?

12. Son olarak sence bunlardan hangileri senin aşka bakışını tanımlıyor?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

13. Çok fedakar olduğun için!

Sen çok fedakar olduğun için ikili ilişkilerinde üzülüyorsun. Hayatına biri girdiği zaman sen onu önceliklerin arasında ilk sıraya koyuyorsun. Partnerini hayatının merkezine alıyor olman bir yerde iyi olsa da bazen bu hislerinin suistimal edilmesine neden olabiliyor. Sevdiğin zaman sonuna kadar seven, sahiplenen bir insansın. Partnerine vakit ayırmadığın zaman suçlu hissediyorsun. Sen iki günlük ilişkilere gelemeyen bir insan olduğun için aşkın bazen karşındakine ağır geliyor. Zira sen onun için her şeyi feda etmeye, gemileri yakıp farklı ülkeye bile taşınmaya hazırsın. Böyle tutkulu seveni bu devirde bulmak biraz zor. Ama biz yine de biraz temkinli davranıp ağırdan almanı öneririz.

14. Çok anlayışlı olduğun için!

Sen çok anlayışlı olduğun için ikili ilişkilerinde üzülüyorsun. Trip atamıyorsun alttan alıyorsun ve çok hoşgörülüsün. Birini sevince bu sevgilin olmasa bir arkadaşın bile olsa 'İmdat!' dediklerinde yetişiyorsun. Sana söylenilen her şeyi normalleştirebilirsin. Karşındaki ne yaparsa yapsın empati yapabiliyor ve onu anlayabiliyorsun. Sevdiğinin arkasında durur, toplum içinde değil yalnız kaldığınızda onu uyarırsın. Bu yüzden de seni biraz çantada keklik olarak görüyor olabilirler. Aslında sadece hoşgörülüsün ama ,insanların nasıl olsa affeder diye düşünüp seni kırmaktan çekinmemeleri için biraz tavrını ortaya koyma vaktin geldi bizce. Yoksa bu minnoşlukla seni daha çok üzerler...

15. Kimseye güvenemediğin için!

Sen kimseye güvenemediğin için ikili ilişkilerinde üzülüyorsun. Bir önceki ilişkinden kalan travmaları atlatamadığın için güvenmemekte de haklısın. Kalbin o kadar kırılmış ki tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorsun. Bu bir nevi senin kendini koruma mekanizman. Ama her insanın aynı olmadığını, karşındaki kişinin artık eski sevgilin olmadığını unutuyorsun. Evet hayat bazen bize kazık atabilir ama atmayanlar da olacaktır. Her insan aynı değildir ve eminiz ki karşına değerini bilenler de çıkacaktır. Sen yeter ki kendine olan güvenini ve hayata olan umudunu kaybetme. Bu yüzden bizce ciddi bir ilişkiye şans verebilir ve partnerine güvenmeyi konfor alanından çıkmadan yavaş yavaş deneyebilirsin.

16. Herkesi kendin gibi sandığın için!

Sen herkesi kendin gibi sandığın için ikili ilişkilerinde üzülüyorsun. Kalbi kırılacak diye açık sözlü olamıyorsun. Kıyamıyorsun. Bazı önemli şeyleri 'Zaten bunu söylememe bile gerek yok belki yanlış anlar.' diye düşünüyorsun ama belki de dile getirmen gerekiyor olabilir. Karşılaştığın herkes senin gibi temiz düşünceli, iyi insanlar olmayabilirler. Bu nedenle sınırlarını ilk başta net bir şekilde çizersen daha rahat edebilirsin. Bazı insanlar sadece kötü niyetli olabiliyor. İlk başta neyi isteyip istemediğini açıkça söylemelisin. Böyle durumlar yaşamamak ve sonra kalbi kırık kalmamak için hatayı kendinde aramayı bırakmalısın. Çünkü maalesef herkes senin gibi değil...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
16
10
7
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın