Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Squid Game Karakterisin?

etiket Sen Hangi Squid Game Karakterisin?

Son zamanların en çok konuşulan dizisi olan Squid Game karakterlerinden hangisini kendinle özdeştiriyorsun?

Biz sana bu testte sorunun cevabını cevaplayacağız! 

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Söyle bakalım, yeni tanıştığın insanlara karşı nasıl bir davranış sergilersin?

4. Peki insanlara kendinden daha çok değer veren bir insan mısındır?

4. Peki insanlara kendinden daha çok değer veren bir insan mısındır?

5. Imm... Aşık olduğun kişi uğruna gerekirse ölüme de gider misin?

5. Imm... Aşık olduğun kişi uğruna gerekirse ölüme de gider misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eğer bir konuda karşındaki insanı ikna etmen gerekiyorsa bunu ne olursa olsun yapar mısın?

6. Eğer bir konuda karşındaki insanı ikna etmen gerekiyorsa bunu ne olursa olsun yapar mısın?

7. En yakın bulduğun insanlara bile olan güvenin 5 üzerinden kaçtır? ( 1= Hiç, 5 = Çok)

8. Son olarak, daha önce sevdiğin insanlara sırf kendi çıkarın için yalan söylediğin oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sae-Byeok!

Sae-Byeok!

Sen karakter özelliğin gereği Sae-Byeok gibi ne yaşarsan yaşa güçlü durmaya çalışan birisin. Bu hayatta artık kimseye güvenmeyen, sadece kendin için çabalayan ve ailesine oldukça değer veren bir insansın. Hırslısın, akıllısın, kararlısın ve güçlüsün. Kimseye kolay kolay sırrını anlatmazsın. Aşılması zor duvarların var. Ama o duvarları aşmayı başaran insanlara da ölümüne sahip çıkarsın. İşte bu yüzden sen Sae-Byeok karakterisin!

Seong Gi-hun!

Seong Gi-hun!

Sen inanılmaz iyi kalpli oluşunla, insanlara değer verişinle ve güçlü kişiliğinle Seong Gi-hun karakterine benziyorsun. Aynı zamanda espritüel bir yanında var. Olaylara genelde hep iyi yanından bakmaya çalışıyorsun. Pozitif bir insansın ve ne olursa olsun insanları sırtından bıçaklamazsın. Saf ve temiz bir kalbin var. En zor kişilerle bile bağ kurmayı başarabiliyorsun. Sevdiklerin için canından bile vazgeçersin. Senin için paradan çok duygular önemlidir. Gerektiğinde elindeki son paranı bile başkası için harcayabilirsin. İşte bu yüzden sen Seong Gi-hun karakterisin!

Cho Sang-Woo!

Cho Sang-Woo!

Sen hırslı olmak konusunda tam olarak Cho Sang-Woo karakterisin! Senin için başarılı olmak çok önemlidir. Kendinden başka kimseyi düşünmezsin. Gerekirse bu yolda onları kolayca harcayabilirsin. Yalan söyleme konusunda da çok iyisin. Güçlü bir karakter olarak görünsen de aslında içten içe zayıf yönlerin var tabii ki.  Bunu saklamak için elinden geleni yapıyorsun. Anlayacağın gözü dönünce sen tıpkı Cho Sang-Woo karakteri gibisin!

Gong Yoo!

Gong Yoo!

Sen ikna kabiliyetinle kesinlikle Gong Yoo karakterine benziyorsun. Metroda 456 kişiyi ikna edebilmek ve oyuna getirebilmek büyük bir yetenek. İnsanları çok iyi analiz edebiliyor, onlara nasıl yaklaşacağını çok iyi biliyorsun. Özellikle zaaflarından yararlanarak bunu avantaja çeviriyorsun. Bu yüzden ikna etmek senin işindir diyebiliriz. Bu neden sen tam olarak Gong Yoo karakterisin!

Heo Sung-Tae!

Heo Sung-Tae!

Aman aman aman düşman başına! Sen insanlara verdiğin korku ile tam olarak bu karaktere benziyorsun. Etrafındaki insanlar genelde sana yaklaşmaktan çok korkuyor. Gerek soğuk duruşunla gerek güçlü duruşunla herkesi kendinden uzakta tutabiliyorsun. Aynı zamanda insanları çok kolay harcayabiliyorsun. Çünkü bu hayatta senden başka kimsenin önemli olmadığını düşünüyorsun. Gerektiğinde hile yapmasını, yalan söylemesini, insanları çıkarların için kullanmasını da iyi biliyorsun. Bu işte ustasın diyebiliriz. İşte bu özelliklerinden dolayı sen tehlikeli Heo Sung-Tae karakterisin!

Oh Yeon-soo – Il-nam!

Oh Yeon-soo – Il-nam!

Sen kesinlikle zekan ile dizideki Oh Yeon-soo – Il-nam karakterisin! Her ne kadar dizinin en yaşlısı olsa da kendisinin neler yaptığını çok iyi biliyorsun. Diziyi izlediğini düşünerekten tüm bu oyunların altından bu amcanın çıkması gerçekten inanılmaz bir zekaya sahip olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda onun çok iyi rol yapması da cabası. Sen de gerektiğinde çok iyi yalan söyleyip rol yapabiliyorsun. İşte tüm bu özelliklerinden ötürü sen tam olarak bu yaşlı amcasın!

Han Mi-nyo!

Han Mi-nyo!

Sen dizinin en zayıf karakteri olan Han Mi-nyo karakterisin! Duygularına kendini kaptıran, mantığıyla pek fazla hareket edemeyen bir insansın. Bir işe başladığında sona doğru bu işe neden başladığını unutup duygularına kapılabiliyorsun. İşte bu açıdan sen tam olarak Han Mi-nyo karakterisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
539
198
152
111
91
41
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın