Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Gezegensin?

etiket Sen Hangi Gezegensin?

Begüm
01.05.2021 - 12:00

Bakalım hangi gezegen çıkacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle senin rengin hangisi seç bakalım!

2. Kolay sinirlenen bir yapıya mı sahipsin?

3. Peki bu dörtlü arasından senin ruhunu anlatan, yaşamak istediğin yer hangisi olur?

4. Sen bir tanrı/tanrıça olsan hangi mitolojide yer alırdın?

5. Hayatın bir film olsa türü ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mevsimini de seçer misin lütfen?

7. Bir sihirli gücün olacak, hangisini isterdin?

8. Son olarak aklından 1'den 99'a kadar bir sayı tut. Tuttuğun sayı hangi aralıktaydı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen herkesi büyülüyorsun: Satürn!

Sen bir gezegen olsan kesinlikle şimdiki halin gibi ışıldayan, parlayan ve dikkat çeken bir gezegen olurdun: Satürn! O kadar naif, güzel ve alımlısın ki sana bir bakan bir daha bakmak istiyor. Kimse senden gözlerini alamıyor. Herkes seni takip ediyor, gökyüzünde yaptığın her hareketin illa ki birilerine etkisi var. 

Kendine bu kadar güvenmen ve havalı olman tabii ki güzelliğinden ve konumundan geliyor. Herkes seni konuşuyor, seni takip ediyor ve seni bekliyor. Ee kolay mı Satürn olmak!

Biraz mistik ve gizli biraz da hırçın: Mars!

Sen bu evrene gezegen olarak gelsen kesinlikle ama kesinlikle Mars olurdun. Bir yandan umut verici ama bir yandan da gizli ve hırçın. Ne zaman nasıl davranacağını kimse kestiremiyor, sen tamamen kendine has bir karaktersin! İnsanlar da seni böyle seviyor. Bir gün seninle yakınlaşmak için yapmayacakları şey yok ama sen bu konularda oldukça belirsizsin. 

Özünde çok iyi birisin ama dışarıya karşı kendini bir tık kapatmışsın, birini sevdiğin zaman tam seviyor ama dışarıdan da oldukça itici duruyorsun. Olsun Mars olmak aşırı güzel!

Bir o kadar soğuk ve uzak: Neptün!

srv.onedio.com

Hangi gezegensin sorusunun cevabı çok açık, tabii ki Neptün! Senin gibi temkinli ve mesafeli birinin gezegeni başka bir şey olamazdı. Özünde ne kadar iyi ve sevgi dolu olsan da çevrendeki insanlardan yorulmuş ve kendi kabuğuna çekilmişsin. Seni şöyle bir başına koysalar nasıl mutlu olursun ama! 

Mesafeyi zaman zaman abartıp kendini yalnızlığın ile baş başa bıraksan da özünde bir yerlerde sevgi dolu, iyi biri yatıyor biz bunu biliyoruz. Bir de senin bu tavırların ve duruşun çevrendekilerin sana hayranlıkla bakmalarını sağlıyor. Zaten böyle bir güzelliğe de büyülenmemek elde değil!

Minik, tatlı ve sevecen: Plüton!

Sen gördüğümüz en şirin, en minik ve tatlı şeysin. Ee senin gibi biri gezegen olarak dünyaya gelse tabii ki Plüton olur! Ara ara gezegenlikten atılsan da hiç pes etmeden çalışmadan, sevdiklerinin fazlalığı derken hop bir bakmışsın yeniden gezegensin. Seni sevmeyen neredeyse hiç yok. Çünkü senin ne birine kötülüğün ne de zararın var. O kadar şirin ve tatlısın ki!

Bir de insanlara yardım etmeyi seviyor, kendi kendine vakit geçirebilir ve çevrene pozitif enerji saçıyorsun. Ara sıra insanların seni unuttuğunu düşünsen de onlar her zaman seni önemsiyor ve seviyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
525
281
139
65
30
27
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Hangi gezegen miyim? Tamam evdeyiz de, o kadar şişmanlamadım yani.

TEYLA

Biraz mistik ve gizli biraz da hırçın: Mars!

Amine Özgan

Sen herkesi büyülüyorsun: Satürn! Sen bir gezegen olsan kesinlikle şimdiki halin gibi ışıldayan, parlayan ve dikkat çeken bir gezegen olurdun: Satürn! O kad... Devamını Gör