Görüş Bildir
Haberler
Sen Geceleri Nasılsın?

Sen Geceleri Nasılsın?

Ma Belle
01.09.2023 - 19:01

Gündüz yaşantısına ara vermek için gece vakitleri bazen en iyi saatler olabiliyor. Peki sen geceleri nasılsın, nasıl bir ruh haline bürünüyorsun? Bunu bizim ağzımızdan duymak istiyorsan testimize başlayabiliriz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Gece yatarken genellikle hangi düşünceler aklını kurcalar?

2. Peki yatakta uyumadan önce yapmayı en çok tercih ettiğin şey nedir?

3. Bazen geceleri bir şeyler içmek bizi rahatlatır. Sen geceleri bir şeyler içer misin?

4. Geceleri herkes uyuduğunda seni ne yaparken görürüz genellikle?

5. Peki geceleri nasıl bir ortamda çok rahat hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Hiç geç vakte kadar uyanık kaldığın oldu mu? Olduysa nedeni neydi?

7. Herkesin uyuyabildiği ortamlar farklıdır. Sence en iyi uyku ortamı nasıl olmalı?

8. Son soruya geldik! Kimisi rüyaların haberci olduğunu söyler ve bize bir mesaj verdiğine inanır, kimisi de bilinçaltımızdan kaynaklı rüya gördüğümüzü söyler. Peki senin rüyalar genellikle hangi türde oluyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Çok rahatsın!

Sen geceleri çok rahatsın! Geceleri dert ve tasa olmadan zaman geçirmek, dinlenmek ve uyumak istiyorsun. Kendini güvende hissettiğin zaman senden keyiflisi yok. Geceleri kendi konforunu sağlamayı başarabilmişsin. Günün yorgunluğunu anca geceleri atabildiğin için bu konfor sana çok iyi geliyor. Seni oradan çıkarabilene aşk olsun!

Huzurlusun!

Geceleri sakinleşmek ve içsel huzuru bulmak senin için önemli. Günün yorgunluğunu gece atabildiğin için bu saatlerde dinlenmek ve rahatlamak senin için çok mühim. Düşünceli bir yapın var, birçok şeyi gün içinde kafaya takıyorsun ancak bunu geceleri aşabiliyorsun. Uyku öncesinde zihnin ve bedenin arasında bir köprü kuruyorsun ve biraz huzurlu hissedebiliyorsun. Bu huzur dolu anların seni güçlendirdiğini biliyorsun! 🌙🧘‍♂️

Kendini meşgul tutuyorsun!

Sen geceleri kendini meşgul edecek bir şeyler bulmaya çalışıyorsun. Müzik dinlemek, kitap okumak veya telefonda bir şeyler izlemek gibi. Bir nevi gerçek hayatın gürültüsünden kaçış yolu gibi bir şey bu. Düşüncelerini bastırmaya çalışıyorsun ve çok fazla düşünmek sana zarar veriyor bunu biliyorsun. Bunu zamanla aşmış gibisin, önceden çok fazla düşünceli biriydin aslında. Umarız geceleri çok rahat hisseder ve mışıl mışıl uyuyabilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
24
8
5
4
4
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Kendini meşgul tutuyosun

İSHAK COSKUN

Huzurlusun😌😉

Mr Tg

Umarız geceleri çok rahat hisseder ve mışıl mışıl uyuyabilirsin