Görüş Bildir
Haberler
Selin Şekerci'den Şaşırtan Aşk Hayatı İtirafı: Ben Tövbe Ettim!

Selin Şekerci'den Şaşırtan Aşk Hayatı İtirafı: Ben Tövbe Ettim!

GNS
05.05.2022 - 18:22

Ünlü oyuncu Selin Şekerci, çok konuşulacak açıklamaların altına imza attı. Son olarak BluTV'de yayınlanan Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşan Selin Şekerci, Kuruçeşme'de gezdiği esnada magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalandı. Ünlü oyuncuya aşk ve ilişki soruları sorulunca 'Ben tövbe ettim' dedi. İşte Selin Şekerci'nin o açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekranların sevilen yüzlerinden Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de görüntülendi. Hayatımıza Melekler Korusun dizisindeki Özgür rolü ile dahil olan güzel oyuncunun seneler içerisindeki başarılı performansı herkes tarafından takdir görürken, aşk hayatı da merak edildi. Selin Şekerci, basın mensuplarına aşk hayatı ile ilgili söylediği şeylerle herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin detayları...

Selin Şekerci'den Şaşırtan Aşk Hayatı İtirafı!

Selin Şekerci'den Şaşırtan Aşk Hayatı İtirafı!

Son olarak Yeşilçam dizisinin Mine'si olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalandı.

Evlenirsem Çocuk Yapacağım!

Evlenirsem Çocuk Yapacağım!

Daha öncesinde bir röportaj esnasında 'Bir gün evlenirsem bilin ki çocuk yapacağım' dediği hatırlatılan oyuncuya, aşk hayatına dair sorular soruldu.

Anne olmak istediğini sık sık dile getirdiği dikkat çeken Şekerci, 'Anne olmayı çok istiyorum, çocuk sahibi olmak istiyorum tabii ki' diyerek durumu teyit etti.

Ben Tövbe Ettim!

Ben Tövbe Ettim!

Son olarak İbrahim Selim ile ayrıldığı bilinen ve anne olmak istediğini söyleyen Selin Şekerci'ye evlenmek için hayatında biri olup olmadığı sorulunca, 'Bir aday yok, ben aşka tövbe ettim. Aşk meşk yok, olursa zaten haberiniz olur' diyerek herkesi güldürdü.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın