Görüş Bildir
Haberler
Seksolog Karısını Öldüren Kıskanç Koca Dehşet Saçtı!

Seksolog Karısını Öldüren Kıskanç Koca Dehşet Saçtı!

Müge Kakşi
23.09.2021 - 22:20

Rusya'da kan donduran bir olay meydana geldi. 25 yaşındaki seksolog ve psikolog Alexandra Mursalova kıskanç kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cani koca karsını öldürdükten sonra üzerine bir de cesedi balkondan aşağı attı. Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

KISKANÇ KOCA SEKSOLOG KARISINI ÖLDÜREREK BALKONDAN AŞAĞI ATTI

Rusya'da kıskanç koca dehşeti... Cinsel ilişki terapisti eşini önce bıçakladı sonra sürükleyerek balkondan attı. Mursalov, cinayetten iki hafta önce sosyal medya hesabından kocasının kendisini ve yaşları yedi ve iki olan iki çocuğunu öldürmekle tehdit ettiğini açıklamıştı.

Mursalov, kocasının tehdidinden sonra evini değiştirdiğini fakat kocasının adresini bulup sürekli kapısına gelip tehdit etmeye devam ettiğini söylemişti.

Cinayetten sonra kaçan ancak daha sonra polise teslim olan Rustam, verdiği ifadede eşini planlayarak öldürdüğünü itiraf etti.

Rustam, cinayetten önce çocuklarını olaya şahit olmamaları bir akrabasının evine bıraktığını, daha sonra eve gelip karısını öldürdükten sonra üçüncü katta bulunan dairenin balkonundan aşağı attığını itiraf etti. Gözaltında bulunan Rustam'ın sorgusu devam ediyor. Annenin ise olayı polise bildirip bildirmediği bilinmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın