Görüş Bildir
Haberler
Cinsel Patronusun Ne?

Cinsel Patronusun Ne?

Seviyesiz Adamm
21.05.2017 - 20:36 Son Güncelleme: 18.12.2018 - 10:23

Kişilerin karakterine göre şekil alan bir çeşit büyü olan patronus seks sırasında en derinlerde yatan ve sadece böyle durumlarda açığa çıkan ruhani hayvanın olarak açıklayabiliriz. Bakalım seninki ne çıkacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir renk seçerek başla!

2. Bir asa seçerek devam et!

3. Bir yatak seç şimdi de ;)

4. İç çamaşırı da önemli! Seç bakalım senin tarzın hangisi?

5. Peki ya sutyen?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir Harry seçmeni istesek?

7. Romantik bir gece gökyüzüne baktığında hangisini görmek isterdin?

8. Son olarak da bir iksir seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Panda çıktı!

Panda çıktı!

Seks Patronusun panda! Belki çok seksi bir hayvan değildir fakat panda da tıpkı senin gibi şefkatli, sıcak ve sarılmayı seven birisin. Partnerini öyle bir sevgiyle sarıyorsun ki bu onlara yeterli oluyor. Senin için bir seksin biteceği en güzel yer yatakta yediğiniz yemek olabilir :3

Yılan çıktı!

Yılan çıktı!

Seks patronusun yılan çıktı! Hızlı, kıvrak ve sert. Senin tarzın bu! Partnerini her zaman şaşırtmayı biliyor, onları her zaman şok içinde bırakıyorsun. Bu da hem ilişkilerinde hem de cinsel hayatında sürekli bir adrenalin sağlıyor.

Jaguar çıktı!

Jaguar çıktı!

Senin seks patronusun jaguar! İnanılmaz bir aşıksın! Seksisin ve esneksin! Yatakta yaptıkların ise partnerini her zaman şok içinde bırakmak genelde. Bu enerjini ve çabukluğunu yatakta kullabilmen patronusunu çok iyi açıklıyor.

Fil çıktı!

Fil çıktı!

Seks patronusun fil! Sen partnerini zekan ve inceliğinle etkiliyor, kendine hayran bırakıyorsun. Hafızan ve ince düşüncelerin sayesinde yatakta da hiçbir şeyi unutmuyor, partnerinin dikkatini kazanmayı her zaman başarıyorsun.

Ev Kedisi çıktı!

Ev Kedisi çıktı!

Senin seks patronusun ev kedisi! Tamam, belki en enerjik, en romantik partner değilsin ama gerçek huzuru hissettirmek senin işin. Umursamaz tavrını bir kenara bıraktığına birine gösterdiğin sevginin miktarı o kadar fazla ki, bunu az göstersen de partnerin seni çok çok iyi biliyor. Vazgeçilmezsin resmen :3

Sincap Maymunu çıktı!

Sincap Maymunu çıktı!

Senin seks patronusun sincap maymunu! En eğlenceli, en enerjik, en keyifli ilişkilerin kaynağı sensin! Yatakta yaptığın etkinlikleri düşünemiyoruz bile. Bu hayal gücüyle partnerin çok mutludur, ondan eminiz ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
598
352
260
180
161
123
84
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Feray Küçükosman

Fil ne ya? Fil ne? 2 kilo aldık diye hemen fil. Sensin fil.

Sude Rumeysa Şahin

Fil çıktı! Fil nedir lan dfslkhfds kaplan çıksaydı bişi çıksaydı fil ne :D

emrullahabi

Panda çıktı. Anama sövselerdi daha iyiydi.