Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker Açıkladı: Neden Yeni Video Gelmiyor?

Sedat Peker Açıkladı: Neden Yeni Video Gelmiyor?

Organize suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri yetkililerinin uyarısıyla 'yüksek güvenlik riski taşıdığı' gerekçesiyle video paylaşımı yapmadığını açıkladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: Ozan Köse / AFP

Halk TV programcısı Özlem Gürses'in kendisiyle ilgili yorumlarına Twitter'dan cevap veren Peker, şu paylaşımları yaptı:

  • Sayın Özlem Gürses, uluslararası güvenlik protokolü diye bir şey mi ne varmış, yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum. Ancak twitter kullanmama şu an için izin veriliyor. Bende söz namus.

  • Ben bugüne kadar düşmanlarıma bile verdiğim sözü tuttum. Eğer ölmez sağ kalırsak sizle beraber merak eden herkes gerçekleri öğrenecek.

  • Sayın Özlem Gürses Hanım, bulunduğum ülkenin yetkililerinin uyarısı bu yöndeydi. Ben de size bunu söyledim. Şahsımın hayatına yönelik ciddi derecede suikast riski varmış. Durum bundan ibaret. Başarılı programlar dilerim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
27
15
14
13
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

ben bunu pekeri susturdular olarak alırım. muhtemelen de recep yaptı bunu çünkü sıra tam da ona gelmişti. geçen haftaki görüşmede kim bilir neler konuşuldu. ... Devamını Gör

Ercan

Siyah bir perdenin önünde çekseydin bu videoları bunların hiç biri olmazdı ...

Terazi_Kizi

Güvenirliliğini yitirmeye başlayacak bu şekilde. Evet söz namus açıklar da; tarih var mı? Yarın mı, 2023'de mi, 2073'de mi, yoksa son nefesini verirken mi aç... Devamını Gör