Görüş Bildir
Haberler
Seda Sayan ve 15 Yaş Küçük Ata Çağlayan Aşkı Belgelendi! Seda Sayan ve Ata Çağlayan Aşk mı Yaşıyor?

Seda Sayan ve 15 Yaş Küçük Ata Çağlayan Aşkı Belgelendi! Seda Sayan ve Ata Çağlayan Aşk mı Yaşıyor?

Seda Sayan'ın kendisinden 15 yaş küçük organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı iddia edildi. 43 yaşındaki Çağlayan daha önce Banu Noyan ile evlenmiş ancak çiftin evliliği yedi ay sürmüştü. Geçtiğimiz haftalarda Seda Sayan'ın kendisinden 15 yaş küçük organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Çiftin aşkı önceki gün Ortaköy Ruby isimli mekanda resmen belgelendi. İşte konuyla ilgili detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seda Sayan'ın kendisinden 15 yaş küçük organizatör Ata Çağlayan ile yeni bir aşka yelken açtı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Magazin kulislerinde çalkalanan aşk haberi sonrası Seda Sayan iddiaları yalanlamıştı. 58 yaşındaki Seda Sayan ile 43 yaşındaki sevgilisi Ata Çağlayan'ın aşkı belgelendi. Seda Sayan 15 yaş küçük sevgilisi ile önceki gün Ortaköy Ruby isimli mekan çıkışı kameralara yakalandı. İşte Seda Sayan ile genç aşkı Ata Çağlayan'ın aşklarının belgelendiği kare...

Uzun süredir aşk hayatında kimse olmayan ve kendini son zamanlarda işine veren Seda Sayan, 43 yaşındaki yakışıklı organizatör Ata Çağlayan ile yeni bir aşka yelken açtı.

Aşk haberleri sonrası iddiaları yalanlayan ve sadece organizatörün bir konserinde yer alacağını açıklayan Seda Sayan genç aşkı ile fena yakalandı.

Seda Sayan ve Ata Çağlayan çiftinin aşkı önceki gün Ortaköy Ruby isimli mekanda resmen belgelendi. Yaklaşık beş saat boğaza karşı romantik anlar sergileyen ikilinin yanında Safiye Soyman da vardı.

Gece sonunda menakandan çıkarken görüntülenen ikili, gazetecilerin olduğunu fark edince görüntü vermekten kaçındı. Kameranın ışıklarını fark eden Ata Çağlayan, hızlı adımlara Sayanı arabasına bindirdikten sonra gözlerden kayboldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın