Görüş Bildir
Haberler
Seda Sayan'ın Oğlu Oğulcan Engin'in Miray Daner Paylaşımı Şok Etti! "Başka Fotoğraf Bulamadın mı?"

Seda Sayan'ın Oğlu Oğulcan Engin'in Miray Daner Paylaşımı Şok Etti! "Başka Fotoğraf Bulamadın mı?"

Seda Sayan ve Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin, Ezgi Eyüpoğlu ile ilişkisini sonlandırmıştı. Oğulcan Engin bu ilişkinin ardından gönlünü kendisinden 8 yaş küçük oyuncu Miray Daner’e kaptırmıştı. Oğulcan Engin, sosyal medya üzerinden sevgilisi Miray Daner'in yeni yaşını kutladı. Miray Daner'in doğum gününü kutladığı kare sosyal medyada dikkat çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"İyi ki Doğdun Bebek"

"İyi ki Doğdun Bebek"

Nikah masasına oturacakları düşünülen Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu, iki yıllık ilişkilerini geçtiğimiz temmuz ayında noktalamıştı. Ardından Oğulcan Engin ile Miray Daner aşk yaşamaya başladı. Daner ile mutlu bir birliktelik sürdüren Engin, sosyal medya hesabında sevgilisinin doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Oğulcan Engin, sevgilisi Miray Daner ile flu bir fotoğrafı 'iyi ki doğdun bebek' notuyla Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

'Başka Fotoğraf Bulamadın mı?'

'Başka Fotoğraf Bulamadın mı?'

Engin'in paylaşımı, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Ünlü ismin yayınladığı flu fotoğraf için 'Başka fotoğraf bulamadın mı?' yorumu yapılırken birçok sosyal medya kullanıcısı Daner'in yeni yaşını kutladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
8
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KürŞad

Allah Miray Daner'in belâsını vermiş.. (: