Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Yiyeceklere Göre Sen Aslında Nerede Yaşamalısın?

Seçtiğin Yiyeceklere Göre Sen Aslında Nerede Yaşamalısın?

Easterling
25.04.2022 - 12:55

Seçtiğin yiyeceklere göre nereye ait olduğunu öğrenmek ister misin? 

Haydi teste o zaman!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce senden kahvaltılık bir şeyler seçmeni istiyoruz!

2. Şimdi de kendine küçük bir öğün seç bakalım!

3. Sırada sağlam bir öğün var. Seç bakalım!

4. Tatlı bir şeylere ne dersin?

5. Hafif bir acıktın şunlardan birini götürsen doyacaksın ama. Hangisini seçeceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak gece yatmadan önce yemek isteyeceğin bir şey seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fransa!

Fransa!
cdn.bilgibaba.com

Hiçbir şeye hayır demeyen sana en uygun yer Fransa! Dünyanın en zengin mutfakları arasında ilk sıralarda yer alan Fransa'da yemeye doyacaksın. Sen yine de formuna dikkat et! Bizden demesi :)

İtalya!

İtalya!

Yaptığın seçimlere göre senin yaşaman gereken yer İtalya! İtalya'da birbirinden güzel yemekleri yiyebilir ve İtalyan mutfağına bir kez daha hayran olabilirsin. Ayrıca tarihi eserleriyle de İtalya'ya aşık olmamak elde değil.

Meksika!

Meksika!

Yaptığın tercihlere göre yaşaman gereken yer Meksika! Acısıyla tatlısıyla Meksika tam sana göre. Yaşam koşulları biraz tehlikeli olsa da yemek konusunda seni hayal kırıklığına uğratmayacağı kesin!

Çin!

Çin!

Yaptığın tercihlere göre yaşaman gereken yer Çin! Anlaşılan senin damak zevkin aynı ülkede yaşadığın diğer insanlarınkiyle uyuşmuyor. Seni tamamıyla şaşırtacak Çin mutfağı tüm dertlerine çare olabilir. Hem değişik şeyler denemekten zarar gelmez değil mi?

Vietnam!

Vietnam!
www.novaturas.lt

Aklına gelmeyecek sayıda değişik yemek ve aperatif seçenekleriyle Vietnam tam sana göre bir yer! Vietnam'da hayatının geri kalanını oradaki yemekleri deneyerek geçirebilirsin. Senin için çok etkileyici bir deneyim olacağı kesin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
91
63
22
16
14
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enes

Fransa! Fransa! Hiçbir şeye hayır demeyen sana en uygun yer Fransa! Dünyanın en zengin mutfakları arasında ilk sıralarda yer alan Fransa'da yemeye doyacaksın... Devamını Gör

Gizem Yenikler

İtalya! Yaptığın seçimlere göre senin yaşaman gereken yer İtalya! İtalya'da birbirinden güzel yemekleri yiyebilir ve İtalyan mutfağına bir kez daha hayran ol... Devamını Gör

cansu ersan

Vietnam! Vietnam! www.novaturas.lt Aklına gelmeyecek sayıda değişik yemek ve aperatif seçenekleriyle Vietnam tam sana göre bir yer! Vietnam'da hayatının ger... Devamını Gör