Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Yatak Odası Eşyalarına Göre Yatakta Nasıl Biri Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Seçtiğin Yatak Odası Eşyalarına Göre Yatakta Nasıl Biri Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

Selluka
12.02.2022 - 23:45 Son Güncelleme: 18.04.2023 - 23:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayatın farklı alanlarında yaptığımız çoğu seçim çevremizdeki insanlara karakterimizle ilgili tüyolar verir. Mesela yatak odasındaki mobilya seçimlerimiz yatakta nasıl biri olduğumuzla ilgili de ciddi ipuçları taşır. 

Şimdi hazırsan testimize başlayalım! 

1. Lütfen cinsiyet kimliğinizi belirtiniz.

2. İlk olarak beğendiğin şifonyeri seç bakalım!

3. Sence karyola mı yoksa baza mı?

4. Hangisi senin tarzını yansıtıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Komidinini seç bakalım...

6. Hangi aydınlatma sana hitap ediyor?

7. Son olarak hangi dolap senin tarzın?

Ateşlisin!

Seçimlerinden anladığımız kadarıyla yatak odasında oldukça ateşli olduğunu görüyoruz! Bu ateş yatakta oldukça işe yarar... Seni ve partnerini her zaman diri tutar. Yatak odasında biraz fantezi seviyorsun desek pek de yanlış olmaz. Renkli ışıklar, pratik mobilyalar tam sana göre gerçekten! Enerjini iyi yansıtan mobilyalar seçmen çok iyi olmuş!

Oldukça sakinsin!

Sen duygularıyla sevişen nadir insanlardansın. Zevkten önce duyguların geldiğine inanıyor ve partnerine o şekilde yaklaşıyorsun. Ayrıca hayatının her alanında olduğu gibi seks hayatında da daima dengeli davranıyorsun. Ne sadece kendini ne de karşındakini düşünmüyor, ikinizin de mutluluğu için uğraşıyorsun.

Biraz utangaçsın...

Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsun fakat yine de bir şeyler seni utandırıyor gibi. Bu yüzden dikkatini pek toplayamıyor kendini rahat hissedemiyorsun. Biraz daha kendini anın akışına bırakmanda fayda var. İşte o zaman gerçek hazza bir adım daha yaklaşabilirsin. 😌

Yataktaki performansın takdire şayan!

VAY BE... Sen bu işi gerçekten biliyorsun...

Ön sevişmeye önem vermen ve partnerini tahrik edecek yöntemleri çok iyi bilmen sayesinde, ikiniz de zevki doruklarda yaşıyor ve iliklerinize kadar tatmin oluyorsunuz. Kendini sevmen, öz güvenin, ne istediği bilmen ve seks sırasında bile bozulmayan coolluğunla partnerini kendine hayran bırakmayı başarıyorsun... Ne diyelim ki, sen gerçekten bir yatak dahisisin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
25
22
14
11
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Oldukça sakinsin.

Muharrem Özel

Seçimlerinden anladığımız kadarıyla yatak odasında oldukça ateşli olduğunu görüyoruz! Bu ateş yatakta oldukça işe yarar... Seni ve partnerini her zaman diri ... Devamını Gör

Yeniçeri

Tam bir dahisin diyor....