Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Topuklu Ayakkabılara Göre Ne Kadar Renkli Bir Kişiliksin?

etiket Seçtiğin Topuklu Ayakkabılara Göre Ne Kadar Renkli Bir Kişiliksin?

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 👇

2. 👇

3. 👇

4. 👇

5. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

7. 👇

8. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen dünyanın en renkli insanısın!

Sen dünyanın en renkli insanısın!

Verdiğin cevaplara göre sen bu dünyaya gelmiş en renkli kişiliksin! Renkli bir karakter olmak senin içine işlemiş. Bulunduğun ortamın neşesi, enerjisi hep sensin. Arkadaş grubunun favorisi, ailenin gözbebeğisin. Yeniliklere ve değişime açık, özgür ruhlu ve kendinle barışıksın. Bir sürü güzel özelliği içinde barındırıyorsun yani. Seni bir bulan kaybetmemek için elinden geleni yapar ve yapıyor da. Sana söyleyelim sen hiç yaşlanmazsın. Ömür boyu yaşadığın her nefesten mutlu olmaya ve hayattan zevk almaya devam et!

Renklilik senin kanında var!

Renklilik senin kanında var!

Verdiğin cevaplara göre renklilik senin kanında var! Yani renkli bir kişiliğe sahip olmak senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en renkli kişiliği değilsin belki, ama bu renklilik senin içine işlemiş. Bu konuda bir markasın. Sınırlarını zorlayanlardansın sen. Kimin ne düşündüğünün senin için hiçbir önemi yok, onları umursamıyorsun bile. Şu hayatta hiçbir şey senin keyfini bozamaz ve bozmamalı. Kendinle barışık yeri geldiğinde kendinle dalga bile geçebilen, hayattan zevk almaya odaklı karakterinle hiçbir şey seni mutsuz edemez. Keşke her insanın karşısına senin gibi birisi çıksa!

Kararında renklisin!

Kararında renklisin!

Verdiğin cevaplara göre sen kararında renkli bir kişiliksin! Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki renkli bir kişilik konusunda da tam kararındasın. Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Kimseye bir yanlışın yok, senin olayın kendinle. Nerede, nasıl davranacağını biliyor, kim ne hak ediyorsa ona o şekilde davranıyorsun. Bu konuda da bayağı iyi olduğunu söyleyebiliriz. Ne gerek var aşırılıklara değil mi? Mutlu mutlu yaşamak; yoluna bakmak varken!

Renkli biri olmakla uzaktan yakından alakan yok!

Renkli biri olmakla uzaktan yakından alakan yok!

Senin kanında bir gram bile renklilik yok. Yani senin renkli biri olmakla uzaktan alakan yok. Verdiğin yanıtlara göre kapkara bir insansın. Birileri sana kötülük yapmış, kazık atmış olabilir. Kimin başına gelmedi ki? Herkes illa ki yaşamıştır. Ama sen bunları unutmayıp, önüne bakamayanlardansın. Bu yüzden hayatından çoğu zaman zevk almıyorsun. Daha doğrusu zevk alacak bir şey bile yapmıyorsun. Ne gerek var bu griliğe acaba. Bir daha mı geleceğiz dünyaya sanki? Gez, dolaş, sosyalleş mutlu olmaya bak. Geri dönüp bu günlerine baktığında ben ne yapmışım dememek için! Yapabileceğine sonuna kadar inanıyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
341
184
106
78
24
22
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağmur Uygun

ayakkabılar özellikle mi çirkin seçildi ya djejfnwjd

Yağmur Yıldız

teste başlamadan önce kişiliğim renkliydi ama devam ettiğimde kişiliğimin rengi soldu o nasıl ayakkabı modelleri öyle ya ruhum karardi valla

Dilan Bayram

Çok mu aradınız ayakkabıları?