Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Şarkılara Göre Sana Özel Date Planı Yapıyoruz!

etiket Seçtiğin Şarkılara Göre Sana Özel Date Planı Yapıyoruz!

miray soysal
31.08.2023 - 22:01

Seçtiğin şarkılara göre sana hem romantik bir atmosfer sunacak hem de  partnerinle birlikte eğlenceli anılar biriktirmenizi sağlayacak bir date planı öneriyoruz. 

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek teste başlayalım!

2. Romantik şarkılardan birini seç bakalım!

3. 90' larda çıksa da unutulmamış o şarkılardan birini seç şimdi de!

4. Yine birini seç!

5. Çok zor bir seçim 🤔

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

7. Bunlardan da birini seç bakalım... 👇

8. Testi bitiriyoruz, son olarak aşağıdaki şarkılardan birini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Romantik piknik!

Hazır havalar güzelleşmeye başlamışken, baş başa olacağınız romantik bir piknik düzenlemek harika bir fikir olabilir. Sessiz ve huzurlu bir orman veya sahil kenarında, partnerin ile birlikte bir piknik örtüsü üzerinde kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Lezzetli atıştırmalıklar, sevdiğiniz yemekler ve tatlı sohbetlerinizle bu buluşmanın harika olacağından eminiz. :)

Gönüllü bir etkinlik!

Birlikte en az ilişkiniz kadar anlamlı bir date yapmaya ne dersiniz? Gönüllü ve faydalı bir şeyler... Mesela barınak ziyareti yapabilir, hayvan dostlarımızı besleyebilir ve sevebilirsiniz. Yardıma ihtiyacı olan birilerine yardım edebilir ya da doğa için düzenlenen gönüllü bir etkinliğe katılabilirsiniz. Çünkü el ele verip anlamlı bir şeyler yapmak hem senin hem de partnerin için eşsiz bir deneyim olacak.

Eğlencenin doruklarına ulaşılacak bir festival!

Her çiftin hayalidir birlikte bir yaz festivaline katılıp hem müziğin hem de yazın tadını doyasıya çıkartmak. Bizce hemen bugün en yakın tarihli yaz festivali biletlerine bakmalısınız. Çünkü bu aktiviteyi partnerinle deneyimlemek size unutulmaz bir yaz anısı bırakacak. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
13
11
11
8
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Gönüllü ve faydalı bir şeyler... Mesela barınak ziyareti yapabilir, hayvan dostlarımızı besleyebilir ve sevebilirsiniz. Yardıma ihtiyacı olan birilerine yard... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Gönüllü bir etkinlik!

Ebrar

Eğlencenin doruklarına ulaşacak bir Festival!