Görüş Bildir
Haberler
Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler Boşanıyor

Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler Boşanıyor

Onedio Medya
10.03.2016 - 16:32

Seçkin Piriler, geçen yıl müzisyen Kıvılcım Ural ile görüntülenen eşi Kaan Tangöze ile Cuma günü boşanacaklarını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural'ın ilişkisinin devam etmesi, altı yıllık Tangöze-Seçkin Piriler evliliğini bitirdi. Geçtiğimiz haftalara kadar barış yolunda kapıyı aralık bırakan ve kesin konuşmaktan kaçınan Piriler, sonunda eşinin anlaşmalı boşanma teklifini kabul ederek dava açtı.

'Severek ayrılıyorum'

Kesin kararını verdikten sonra sosyal medya hesaplarından Tangöze soyadını silen Seçkin Piriler, gelişmelerle ilgili şu açıklamayı yaptı: Dün avukatım aracılığıyla dava açtığım doğru. Anlaşmalı olarak boşanıyoruz, çocukların velayeti bende kalacak. Dava cuma günü görülecek. Çok üzgünüm. Eşimden severek ayrılıyorum.

Ama üç aydır neler yaşadığımı kelimelerle anlatamam. Her gün ağlıyorum. İki çocuğum olmasaydı bunlara katlanabilir miydim onu da bilmiyorum. Evliliğim benim yanlışım yüzünden değil eşimin yanlışı yüzünden bitiyor. Aslında evliliğimiz üç ay önce bitti ama ben ancak kabullenebildim. Bundan sonra da evliyken olduğu gibi hayatımı düzgün bir şekilde yaşamaya devam edeceğim.'

Haberler.com

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
71
23
8
8
5
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağmur Sare

yazık kadına ya abi zaten herkes kadını eziyor bari kadın kadına bunu yapmasın lütfen

hemorrhage

ben yapmam ezmem valla

Pasif Kullanıcı

ne şarkılar çıkar bakalım şindi?