Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Yılbaşı Planını Söylüyoruz!

Seçimlerine Göre Yılbaşı Planını Söylüyoruz!

Yılbaşına yaklaşmış ve hala plansızsan merak etme biz buradayız! Yılbaşını nasıl geçireceğini de biz sana söyleriz. 

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Önce bize güzel bir yılbaşı masası seç.

4. "Hayatımın en güzel yılbaşını geçirdim" dediğin bir yılbaşı geçirdin mi hiç?

5. Peki bize bir yeni yıl dileği söyle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz seni tanıyalım. Genellikle zamanlarını nasıl geçiriyorsun?

7. Senin için yılbaşının olmazsa olmazı nedir?

8. Son olarak 1 ocakta uyanmak istediğin manzara hangisi olmalı?

Yılbaşında birkaç günlük tatile çıkmış olacaksın!

Yılbaşında birkaç günlük tatile çıkmış olacaksın!

Senin yılbaşı planın birkaç günlük tatile çıkarak, kafa dinlemeli bir yılbaşı geçireceksin. Uzun ve yorucu bir yıl geçirdin. Bazen mutluluğunu sonuna kadar yaşamış bazı anlarda ise üzüntünü en derinlerinde hissetmişsin. Bütün bunları yaşarken sana her zaman en yakınındaki kişiler destek olmuş. Belki istediğin her şeyi gerçekleştiremedin ama senin için unutulmaz bir yıl oldu. 2022'ye kafanı dinleyerek ve huzurlu bir şekilde gireceksin. Uzun süredir çalışmanın ve psikolojik olarak yorgunluğunu bu birkaç günde atabileceksin. Hayatını daha sakin yaşamaya çalışan birisin. Aldığın kararlarda da yapacağın şeylerde de aceleci olmayı tercih etmiyorsun. Mantıkla ilerlediğin bu yolda kaybettiğini düşündüğün pek bir an da yok. Her şeyin mükemmel olduğunu hissetsen de içindeki eksikliği bir türlü dolduramıyorsun. Birkaç günlük kış tatili sana çok iyi gelecek.

Evde arkadaşlarınla partileyeceksin!

Sen yılbaşında evde arkadaşlarınla partiliyor olacaksın. Eee koca bir senenin sonuna gelip, yorgunluk yerine enerji dolan biri olarak senin partilemediğin bir zamanı düşünmedik zaten. Bitmek tükenmek bilmeyen, hayatının hiçbir anında durmadığın bir enerjiye sahipsin. Kararlarını her zaman şu sözler doğrultusunda alıyorsun: 'Şimdi değilse ne zaman?' Hayatında pek fazla üzüntüye yer vermeyen birisin. Etrafında da seni negatif etkileyen kişileri tutmuyorsun. Böylelikle hayatının her zaman dolu tarafını görebiliyorsun. Eğlence odaklı ve arkadaşlarına düşkünsün. Onlarsız plan yapmak veya onlarsız karar almak senin için çok zor. Kalıcı ve uzun süredir beraber olduğun dostların ailen yerine geçmiş. Zor anında da en mutlu anında da onlara koşuyorsun. Yılbaşında da yine onlarla beraber eğlencenin dibine vuracaksın.

Ailenle yılbaşı programı izlemeli bir yılbaşı...

Ailenle yılbaşı programı izlemeli bir yılbaşı...

Senin yılbaşı planın evde televizyon izlemek olmalı. Zaten evde olmayı seven ve böyle özel günleri sevdiklerin ile kutlamayı seven biri olarak, o sıcacık aile ortamında yılbaşını kutlayacaksın. Uzun uzun yemekler yenen, belki oyunlar oynanan, 'piyango bu yıl bize çıktı mı?' diye tek tek rakamları inceleyen ve muhtemelen televizyonda bir yılbaşı programı izlenen bir ortamda olacaksın. Böyle günlerde kalabalık ve sevdiklerinle beraber olmanın değeri bilen birisin. Onlarsız geçen özel günlerinde aklın sürekli ailende kalıyor. Günlük hayatında da dışarıda bir kahve içmek yerine evinde annen/baban veya kardeşlerinle kahve içmeyi tercih eden birisin. Ailene bu kadar düşkün olmanın nedeni iletişiminin çok iyi olması. Her ne kadar iyi arkadaşlara da sahip olsan, hiçbir şey ailenin yerini tutmuyor. Seni anlayan, kendini olduğun gibi hissettiğin bir yerde olmak ve seni koşulsuz seven kişilerin yanında bulunmak sana her zaman daha iyi geliyor. Bu nedenle yılbaşını evde sevdiklerinle geçireceksin.

Yılbaşını sevgilinle geçireceksin.

Yılbaşını sevgilinle geçireceksin.

Sen muhtemelen yılbaşında sevgilinle olacaksın. Sevgilin yoksa flörtün ile geçirme ihtimalin de var. Yani yılbaşına kadar elini çabuk tutsan iyi olur. Her şeye romantik tarafıyla bakan biri olarak, yılbaşında sevgilisiz olacağına biz pek ihtimal vermiyoruz. Bu yıl aşk hayatın biraz seni yormuş olabilir. Kendini artık imkansız aşklara adamış olabilirsin. Umutsuzluğa bu kadar kapılmamalısın yeni yılın neler getireceğini bilemezsin! Mutlu olmak için çabalasan da karşına çıkan şeyler seni çok fazla depresif olmaya itmiş. Her toparlandığında da başka bir problemle karşılaşmışsın. Böyle zamanlarda elini tutan her zaman sevdiklerin olmuş. Yılbaşını da onsuz geçiremeyeceğini düşünerek yılbaşında hem eğlenceli hem romantik anlar yaşayacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
23
16
7
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vedat Kaplan

para para yok no money yok lan yok para yok

Tweety

Yılbaşı kutlamadığım halde bu testi çözdüm:) Yılbaşında masamın başında ders çalışıyor olacağımdan eminim

DR.D

Yılbaşını sevgilimle geçirecekmişim. Tek eksik sevgili. Ağlıcam aq