Görüş Bildir
Haberler
Bu Evet/Hayır Testine Göre Hangi 3 Özelliğin İnsanları Etkiliyor?

Bu Evet/Hayır Testine Göre Hangi 3 Özelliğin İnsanları Etkiliyor?

Karşımızdaki insanları etkilemek için bazen çok çaba harcasak da aslında doğal olduğumuz anlarda daha fazla fark edilebiliriz.. Seni sen yapan özelliklerinden hangisi karşındaki insanı etkiliyor?

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Senin için önemli olan bir şeyden, sevdiğin biri için vazgeçer misin?

4. Peki en yakın arkadaşının aldatıldığını öğrendin ama o ilişkisine çok güveniyor, bunu ona söyler miydin?

5. Senin için sıfırdan bir şeylere başlamak zor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sence tutku ilişkilerin olmazsa olmazı mı?

7. En küçük bir problemde her şeyin mahvolduğunu düşünüyor musun?

8. Peki eski sevgilin şu an dönse barışır mısın?

9. Şu ana kadar yaşadığın her şeyden pişman mısın?

10. Son olarak kendini seviyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Düşünceli/Eğlenceli/Tutkulu

Senin karşındaki insanı etkilemen için fazla bir şey yapmana gerek yok. Kendi halinde ve doğal davranışlarınla da insanları etkileyebiliyorsun. Genellikle kendinden daha fazla karşındaki insanı düşünmen veya bazı fedakarlıklarda bulunman insanların dikkatini çekiyor. Bencil düşüncelere sahip değilsin. Ortak karar almayı ve insanlara fikirlerini sorup, değerlendirmeyi seviyorsun. Bu da karşındaki kişilerin çok fazla hoşuna gidiyor. Yani onlara önemli olduklarını hissettirmen, ilk dikkat çeken özelliklerinden biri. Bunu bilerek veya fark edilmek için yapmıyorsun. Herkesin kendini önemli hissetmeye ihtiyacı olabileceğini biliyorsun. Başkalarının fikirlerini duymak, onların sana yol gösterici olmaları veya senin onlara yol gösterici olman her iki taraf içinde oldukça verimli bir iletişimi ortaya koyuyor. Bu kadar duyarlıyken hayatında üzüntüye pek yer vermeyip, genellikle pozitif olmaya çalışıyorsun. Yani hayatının tadını çıkartıyorsun. Her gününün kıymetini bilip öyle yaşıyorsun. İnsanların dikkatini biraz da eğlenceli halin ile çekiyorsun. Olumsuz bir şey de yaşasan veya yeni insalnarın ortamına da girsen, bu neşeli halin herkesin dikkatini çekiyor. Heyecanını saklayamıyor ve mutlu, sevinçli olduğun her anını herkesle paylaşabiliyorsun. İnsanlar en çok seni bir şeyler anlatırken izlemeyi seviyorlar çünkü o heyecanlı halin onların çok hoşlarına gidiyor.

Gerçekçi/Kararlı/Özgüvenli

Senin fark edilmeni sağlayan ilk özelliğin gerçekçi kişiliğin. Her ne kadar hayal kurmayı, geleceğini planlamayı sevsen de gerçekçilikten asla uzaklaşmıyorsun. Çünkü hayallerini gerçekleştirmenin yolunun realist olmaktan geçtiğini biliyorsun. Ne kendine ne de başkalarına mutlu olacakları için gerçek olmayan bir şeyleri söylemezsin. Herkesin yüzleşmesi gereken şeyler olduğunu ve aslında bu yüzleşme onları bir yerlere taşıyacağını düşünüyorsun. Bu nedenle hayatının her anını planlıyor ve kadere bırakmıyorsun. Kafana koyduğun veya olmasını istediğin şeylerin peşinden koşuyor ve istediklerini alıyorsun. Bu özelliğin, karşındaki insanların dikkatini çekiyor ve seninle birlikte hareket ettiklerinde yarı yolda kalmayacaklarını biliyorlar. Kendine her konuda çok fazla güveniyorsun ama zaten yapamayacağın veya imkansız olan şeyler için de ısrarcı olmuyorsun. İkili ilişkilerinde çok fazla baskın taraf olsan da karşındaki ile inatlaşmayı seviyorsun. Genel olarak insanlarla tartışabiliyorsun. Farklı fikirlere açıksın ama onlara karşı başka bir tez sunmak bunun arkasında durmak senin hobilerin arasında diyebiliriz. İstediğini alan sen için önünde başarılı bir ömür olduğunu görüyoruz.

Sakin/Duygusal/Yaratıcı

Senin insanları etkileyen özelliklerinden ilki sakin tavrın. Her ne olursa olsun mantıklı düşünmeye çalışıyor ve sakin kalabiliyorsun. Fevri davranmak, anlamadan tartışmak hiç sana göre şeyler değil. Sen sinirliyken bile sakin tavrın ile insanları çıldırtabilirsin yani. Ağırbaşlılığın, her konuda daha akıllıca hareket etmen insanların dikkati çeken özelliklerinden. Bu kadar sakin birinin duygusal olmamasını bekleyemezdik. Her ne kadar mantıklı düşünmeye çalışsan da daha fazla duyguların ile hareket ediyorsun. Yaşanılan her şeye sakin yaklaşıp, duygularını kontrol edemiyorsun. İyi veya kötü yaşadığın her şey seni çok büyük etkiliyor. Bazı zamanlar sadece durup, hayatını, yaşadıklarını baştan sonuna kadar düşünüyorsun. Ne kadar değiştiğini kendin fark ediyorsun. Daha romantik ve sanatsal yanı ağır basan birisin. Bu nedenle de yaratıcılığın oldukça yüksek. Özellikle geceleri daha iyi fikirler ortaya çıkarıyorsun. İnce düşüncelerin bazen insanları şaşırtacak derece olabilir. Karşına çıkan herkesin senden vazgeçememesinin nedeni senden bir zarar görmeyeceklerini düşünmeleri. Ama senin henüz sinirli halinle tanışmamış olabilirler.

Enerjik/Vicdanlı/Cömert

Senin insanları etkileyen özelliklerinden biri hiçbir yere sığamayan enerjin. Asla dur durak bilmiyor ve sürekli bir şeyler için koşturuyorsun. Bu enerjinle karşındaki insanlara bile enerji veriyorsun. Onlar da zaten senin yanında oldukları zamanlar da kendilerine şaşırıyor ve aslında daha pozitif hissediyorlar. Bazen sen bile kendine şaşırıyor bu kadar enerjiyi nereden bulduğunu bilemiyorsun. Bunun nedeni hayatını biraz da anlık yaşıyor olmandan kaynaklanıyor. Her dakika da kaybettiğin şeyleri, zamanı, hayatı düşünüyorsun. Bu nedenle de acele etmen gerektiğini biliyorsun. Seni durdurabilen tek şey vicdanın... Şu ana kadar ne yapıp ne yapmadıysan her zaman vicdanın sesini dinlemişsin. Kararsız kaldığın her anda, yapmak zorunda olduğun şeylerin ardında her zaman vicdanın olmuş. Aslında biraz da bu sayede karşına iyi insanlar çıkmış. Hislerine çok fazla güvenen biri olman nedeniyle karşına çıkan insanların sana iyi mi yoksa kötü mü geleceklerini anlamışsın. Maddi manevi her şeye karşı aşırı cömertsin. Sevgini de paranı da harcamaktan korkmuyorsun. Değer bilen ve hayatında önemli bir yere sahip herkes, senin tarafından sevilince, sevilmenin ne olduğunu anlamış oluyorlar.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
293
101
33
30
15
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın