Görüş Bildir
Haberler
Aralık Ayında Aşkı Bulabilecek misin?

Aralık Ayında Aşkı Bulabilecek misin?

Kasım ayından umduğunu bulamayan ve umudu da giderek azalanlar için geliyoruz! Üzülmeyin önümüzde aralık ayı var. Aralık ayında aşkı bulabilecek misin yoksa 2021'e aşksız mı veda edeceksin? 

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım senin için kasım ayı nasıl geçti?

4. Peki sence, sen aşkı neden bulamıyorsun?

4. Peki sence, sen aşkı neden bulamıyorsun?

5. Peki sen birinin neyine aşık olursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gerçekten birine aşık olduğunu nasıl anlarsın?

6. Gerçekten birine aşık olduğunu nasıl anlarsın?

7. Diyelim ki o gün geldi ve aradığın aşkı buldun. Bunu ilk kime söylersin?

8. Bize "tam aşık olmalık mevsim" dediğin mevsimi seç.

9. Seç birini.

10. Son olarak size bir tanışma hikayesi yazsak hangisini seçerdin?

10. Son olarak size bir tanışma hikayesi yazsak hangisini seçerdin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aralık ayı senin ayın!

Evett artık yüzün gülebilir, çünkü aralık ayı senin ayın. Aşkı bulacağın ve aşkın bir tek yazın yaşanmayacağını insanlara kanıtlayacağın bir ay seni bekliyor. En zoru kışı sevgilisiz geçirmekken sen bu zorluğu yaşamayacaksın. Nerede tanışırsın, nasıl tanışırsın bilemiyoruz. Hayallerindeki gibi bir tanışma hikayen olması için elinden geleni yapacağına da eminiz. Senin hayallerin unutulmaz ve uzun yıllar konuşulacak bir aşk yaşamak. Bunun için uzun süredir de bekliyorsun. Belki hayatına çok fazla kişi girdi belki beklediğini, aradığını bulamadın. Yanlış tercihlerin çok olmuş veya aşık olduğunu sanıp yanlış kişilerin peşinden de çok gitmişsin. Sen gayet saf ve temiz duygularla insanları sevmeye çalışırken onlardan aynı sevginin karşılığını alamamışsın. Bu nedenle yılmış ve aşka dair umutlarını kaybetmişsin. Her şeye rağmen gerçek aşkla bir gün tanışacağına da hala ümitlerin var. Belki de seni bu kadar pozitif yapan ve hayatına istediklerini çeken şey tükenmeyen umutların. En kötü şeyde bile ayağa kalkıp, kendini tekrar motive edebiliyorsun. İstediklerin imkansız veya zor şeyler değil. Kendini huzurlu ve evinde gibi hissedeceğin bir ilişki... Tanıştığın andan itibaren o kişiyle birlikte olacağını hissedeceğin ve sana daha önce tatmadığın duyguları yaşatacak birini istiyorsun. Şanslısın ki bu kişiye bu ay kavuşuyorsun.

Aralık ayında aşk seni kısa süreliğine buluyor.

Artık flörtlerden bıkmış, yılmış ve yorulmuşsun. Sürekli düzgün ve sevip, sevilebileceğin bir ilişki arıyorsun. Bunu şimdiye kadar bulamamış olsan da aralık ayında kısa süreliğine aşk kapını çalacak. Eğer kendini bir ilişki için hazır hisseder ve bazı fedakarlıklarda bulunursan belki de bu aşk uzun ömür olabilir. Genelde fazla seven taraf oluyorsun. Bu durumda insanların hemen uzaklaşmasına neden olabiliyor. Sen ilişkilerde net olmak gerektiğini ve ne olursa olsun duyguları saklamamak gerektiğini düşünüyorsun. Bu nedenle de gayet açık ve olduğun gibi bir ilişki yaşarken, karşındaki insanların buna hazır olmamaları veya kaldıramamaları problemiyle karşılaşıyorsun. Çünkü karşındaki kişi ciddi bir şey gördüğünde, kendi alanının kısıtlanacağını düşündüğünde veya sorumluluklarının artacağını hissettiğinde o ilişki ne kadar mükemmel olursa olsun gidebiliyorlar. Bu durumda yalnız olmanda veya şimdiye kadar aşkı bulamamanda senin bir suçun yok. Karşına sevmeyi bilmeyen ve bunu gösteremeyen kişiler çıkmış. Aralık ayında her ne kadar aşkı bulacak olsan da biraz da senin çabanla uzun ömürlü bir ilişkiye sahip olabilirsin. Tabii karşına yine sorumluluklardan kaçan biri denk gelirse suçlu biz değiliz.

Bu ay da sana aşk meşk yok!

Bu ay da sana aşk meşk yok! Üzgünüz aralık ayında da aşkı bulamayacaksın. Aşka her ne kadar inansan da ve onu sabırla beklesen de bir türlü sana uğramıyor. Belki özlediğin, beklediğin ve geri dönmesini istediğin biri olduğu için böyle olabilir. Çünkü bazı hikayeleri bitirmeden yeni bir hikayeye başlayamazsın. Geçmişe ait ne varsa silip atmak ve unutmak belki de senin yeni başlangıçlar yapmanı sağlayabilir. Unutmadığın, sürekli aklının bir köşesinde olan veya gittiğin, gezdiğin yerlerde o kişiyle olan anılarının aklına gelmesi senin bazı şeyleri içinde ve kafanda bitiremediğin anlamına gelir. Bu nedenle yeni şeylere başlayamıyor ve yeni tanıştığın kişilerle bir ilişkiye başlamak da zorlanıyorsun. Sana zor gelen o rahatlık. Geçmişteki o kişiyi değil de onunla yaşadıklarını, o zaman ki kendini veya o kişiyle aranızdaki iletişimi özlüyor olabilirsin. Sana zor gelen yeni tanıştığın biriyle o rahatlığı ve huzuru yakalayamamak. Yeniden aynı yolları yürümek, aynı şeyleri yaşamak sana zahmetli ve yorucu geliyor. Bu nedenle aralık ayında da biri karşına çıkamamasının nedeni buna öncelikle senin izin vermemen.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
34
22
14
11
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Bu ay da sana aşk meşk yok!

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Aralık ayında aşk seni kısa süreliğine buluyor. Artık flörtlerden bıkmış, yılmış ve yorulmuşsun. Sürekli düzgün ve sevip, sevilebileceğin bir ilişki arıyorsu... Devamını Gör

onedio bak seni döverim, baba kasımda geldim bu ay sana aşk yok dedin bu gün ( aralık) yine geldim bu ayda da sana aşk meşk yok diyorsun