Görüş Bildir
Haberler
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den 'ASELSAN' Açıklaması

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den 'ASELSAN' Açıklaması

Batuhan
08.12.2021 - 14:53

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ASELSAN'ın satılacağı yönündeki iddialara tepki gösterdi. Savunma sanayiinin siyasete alet edilmemesi gerektiğini söyleyen Demir, ''Bu iddialar bir dezenformasyonun parçası'' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Kocaeli’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Demir, ASELSAN'ın yurt dışı yatırımcılara satılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamada bulundu.

"Bu açıklamayı yapmak bile bana tuhaf geldi"

"Bu açıklamayı yapmak bile bana tuhaf geldi"

İsmail Demir, şöyle konuştu:

''Bu yine bir dezenformasyonun parçası. ASELSAN, TSK Güçlendirme Vakfı'nın çoğunluk hisse sahip olduğu bir şirket. Yüzde 25'i halka açık bir şirket. Değerli bir vakfımızın şirketi. ASELSAN olsun TUSAŞ, HAVELSAN olsun çeşitli ülkelerde ülkemizde de ortakları ve alt şirketleri var. Bu açıklamayı yapmak bile bana tuhaf geldi.

Şunu unutmamak lazım ASELSAN borsaya açık bir şirket. Şirket hakkında yapılacak spekülasyon gerçekten önemli ve ciddi sonuçları olur. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na ASELSAN herhangi bir hareketini bildirmek zorunda zaten. Bu dezenformasyon meselesi gerçekten savunma sanayii konusunda lütfen siyasete alet edilmesin biz yolumuza devam ediyoruz.''

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
8
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
adM

tuhaf gelmesin başkan bu ülkede ne kadar -olmaz ya o kadar da değil dediğimiz ne varsa oldu, yapıyolar oluyo biz sadece izliyoruz başka bi halt edemiyoruz

Lethe lethe

türk telekomu, tank palet fabrikasını satan aselsanı da satar. sittir! donumu da satmışlar!

cinnet is coming

madem "dezenformasyon" istemiyorsunuz, açık olun, şeffaf olun, halktan hiçbirşey gizlemeyin, BAE ve katar ile imzalanan anlaşmaların neler içerdiğini açıklayın.