Görüş Bildir
Haberler
ŞAŞIRTICI 20 İLGİNÇ BİLGİ

ŞAŞIRTICI 20 İLGİNÇ BİLGİ

Muhammet Özet Mann
06.02.2015 - 16:50 Son Güncelleme: 12.02.2015 - 01:23

ŞAŞIRTICI 20 İLGİNÇ BİLGİ

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yetişkin bir insan, ömrü boyunca uzaktan kumandanın tuşlarına basarken yaptığı başparmak hareketine harcadığı toplam enerjiyle bir su aygırını kaldırıp 3 metre havaya fırlatabilir.

Dünyanın cep telefonuyla en uzun konuşma rekoru İtalyan bir çiftçiye aittir. Tam 6 yıldır aralıksız cep telefonuyla konuşan çiftçinin hâlâ konuşmaya devam ettiği, ölmeden telefonu kapamaya da niyetinin olmadığı, böylelikle faturadan da kurtulmaya çalıştığı sanılmaktadır. Çiftçinin konuştuğu kişi ise karısıdır.

Dünyanın en hayalperest grubu kendilerini Hawai'de sanan bir Eskimo topluluğudur... Bu topluluk aynı zamanda dünyanın en geniş soğuktan kıçı donmuş insan topluluğu olarak da bilinir.

'Baba ben nasıl dünyaya geldim?' sorusuna leylekler arasında en sık verilen cevap sanılanın aksine 'Seni insanlar getirdi yavrum' cümlesi değildir. Yavru leylekler dünyaya nasıl geldiklerini asla öğrenemeden büyürler.

Obua kelimesi, 'O bu ha?' soru cümlesinin kısaltılmasından türemiştir. Obua ilk bulunduğu yıllarda oldukça merak uyandıran bir müzik aleti olmuştu. Dünyanın dört bir tarafından gelen meraklıların obuaya hayret dolu gözlerle bakıp 'O bu ha?' diye sormaları müzik aletinin adının da esin kaynağı oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

B*k böceklerinin en tiksindikleri şey şekerdir. Şeker gören b*k böceklerinin yüzde 86'sının anında midesi bulanmaktadır.

En sık depresyona giren sebze soğandır. Sürekli çevresinde ağlayan insanlar gören bir sebzenin bu kadar sık depresyona girmesi ise uzmanlarca hayli normal karşılanmaktadır.

Dünyanın en uzun boylu cücesi 1.63 boyundadır ve cüce olduğunu bilmeden Arjantin'de berber olarak yaşamını sürdürmektedir.

Zürafalarda en zor geçen hastalık boyun tutulmasıdır.

Dünyanın en çok meslek sahibi insanı İsveç'te yaşamaktadır. Aynı zamanda çift kişilikli de olan bu kişi birinci kişiliği ile çöpçülük, jonklörlük ve manavlık, ikinci kişiliği ile de ayakkabı boyacılığı, dozer operatörlüğü ve jinekologluk yapmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın