Görüş Bildir
Haberler
Sancaktepe'de Kaybolan 6 Çocuk Sakarya'da Bulundu

etiket Sancaktepe'de Kaybolan 6 Çocuk Sakarya'da Bulundu

Onedio Medya
11.06.2016 - 17:28 Son Güncelleme: 11.06.2016 - 20:03

İstanbul Sancaktepe'de 24 saattir haber alınamayan 6 çocuk, Sakarya Karasu'da bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Sancaktepe'de cuma günü bir parkta buluşan ortaokul öğrencisi S.Y., B.K., A.K., M.Ç., A.K. ve B.İ.Y.'den öğle saatlerinden itibaren haber alamayan aileleri, durumu polise bildirdi. Polis, çocukları aramak için çalışma başlattı.

Soruşturmanın genişletilmesiyle, kayıp olan 3'ü kız 6 çocuk, akşam saatlerinde Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulundu.

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Karasu’da çocukların birisinin aile yakını çocukları buldu. Sahil’de çadır kuran çocukları gören aile yakını, durumu İstanbul’da bekleyen yakınlarına haber verdi. Telefonla haber alan aileler sevinç gözyaşlarına boğuldu. Karasu’daki aile yakını, kaçma ihtimallerine karşı uzaktan çocukları takibe alıp polise haber verdi.

"İllaki çocukları yönlendiren biri var"

"İllaki çocukları yönlendiren biri var"

Kaybolan çocuklardan A.K.'nın annesi Ayşegül K., 'Dün (cuma) 11.00'de çocuğumla hastaneden geldik. Oğlum arkadaşlarıyla görüşeceğini söyledi. Beraberce parka gittik, diğer 5 arkadaşı da sırt çantalarıyla beraber oradaydı. Oğlum öğle saatinde bana telefon açarak cuma namazına gideceğini ve telefonunu kapatacağını söyledi. Cumadan sonra uzun süre geçmesine rağmen oğluma ulaşamayınca Emniyet'e başvurduk. Bir an önce bulunmalarını istiyorum' demişti.

B.İ.Y.'nin babası Ali Y. 'Kendi aralarında anlaşıp kaçtılar herhalde. Telefonları da kapalı ulaşamıyoruz. Diğer arkadaşlarla da görüştüm birlikte gidebilecekleri bir yerde yok. Artık nereye gittiler bilmiyorum. Kendi imkanlarımızla da aradık. Okula gidip gibi çıktılar bir daha geri gelmediler.' diye konuşmuştu.

M.Ç'nin babası Gökhan Ç. ise: 'İlla ki çocukları yönlendiren biri var, ya arkadaş çevresi ya da başka birisi. Ya kızlar yönlendirdi ya da başlarında birisi var bu çocukların. Eğer arkadaşlarının dediği gibi paraları varsa muhakkak birisi yönlendirdi. Yanlarında 15 bin lira para varmış diyorlar. 15 bini nereden bulsunlar' şeklinde konuşmuştu.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
360
122
67
30
28
14
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hadi ORDAN

"İlla ki çocukları yönlendiren biri var" imiş. Çocuğu yapıp sonra da bitki gibi büyümesini bekliyorsunuz! Biraz öz eleştiri sahibi olun da bir bakın bakalım ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

"Ya kızlar yönlendirdi ya da.." tüm haberde sadece buna takılan bir ben miyim?

Hayır her haltı haber olduğu zaman isimleri afişe ederler.6 çocuk 6 yavru kaybolmuş isimlerinin baş harflerini yazarlar. S. Y., B. K., A. K., M. Ç. A. K. Ve... Devamını Gör