Görüş Bildir
Haberler
Sanal Ofis Mikrofis

Sanal Ofis Mikrofis

TheAranan
27.08.2016 - 01:23

Sanal Ofis Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Sanal ofis, özellikle yeni şirket sahibi olanlar ve freelance çalışanlar adına kurumsal bir kimlik oluşturmaya devam ediyor. Ofisiniz olmadan da sabit bir ofis in tanıdığı tüm imkanlardan faydalanabilmeniz artık bu yolla mümkün kılınıyor. Sanal Ofis kirala mak, Çalışmalarınızı sürdürürken kullanabileceğiniz İstanbul Anadolu yakasının incisi Kadıköy, Kozyatağında prestijli bir iş adresi ve firmanız adına yanıtlanan telefonlarla müşterilerinize güven aşılayabilirsiniz. Size özel telefon numarasıyla telefon yanıtlama hizmeti, posta ve kargo takip hizmeti, fax hizmeti gibi süreçler gün içerisinde e-posta adresinize iletilerek iş sürecini daha kolay takip etmeniz sağlanıyor. Dilerseniz saatlik ya da günlük kullanabileceğiniz tam donanımlı sanal ofisler le toplantılarınızı organize edebilirsiniz. Artık hayallerinizi gerçekleştirmek ve kendi işinizin sahibi olmak düşündüğünüz kadar zor değil.

Mikrofis paketlerinden herhangi birini kiralama yeni kurulan şirketler için büyük avantaj sağlar. Yeni bir şirket kurdunuz ve kartvizitinizde ev adresiniz mi var? Kargolarınız evinize geliyor ve kimse olmadığı için geri mi dönüyor? Müşterileriniz toplantı yapmak istediğinde kafelere mi davet ediyoruz. Bütün bu sorunları emin olun sadece siz yaşamıyorsunuz, Müşteriniz ile sanal toplantılar yapmak yerine, sanal ofis adresinide gerçek bir marka imajı oluşturarak toplantılarınızı İstanbul Kadıköy Mikrofis’den uygun fiyata sanal ofis kirala yarak giderebilirsiniz.Emin olun;tüm bu sorunları sadece siz yaşamıyorsunuz. Mikrofis çözümleri bu gibi sorunlar yaşayan herkesin en ekonomik ve en ideal şekilde yanında. Prestijli bir adres, Asistanlık hizmeti (telefonlarınızın şirketinizin adıyla karşılanması), Kargo hizmeti, Size özel sabit telefon numarası tahsisi, fax hizmeti, gibi bir çok hizmeti çok düşük bütçelerle sağlayabilir ve iş hayatınızda rakiplerinizden bir adım önde olabilirsiniz. Detaylı teklif almak için lütfen yan tarafta bulunan formu doldurarak bizimle iletişime geçiniz.

Sanal ofis ayrıcalıklarından yararlanmak ve daha bir çok avantajı öğrenmek için izin verin sizi arayalım.

Sürekli sahada olduğunuz fakat zamanı gelince prestijli toplantılar, çalışma alanları ihtiyacınız olabilir, dışarıda durduğunuz süre boyunca boş yere kira vermemek için Mikrofis yanınızda!

Kaynak: http://www.mikrofis.com/hizmetlerimiz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın