Görüş Bildir
Haberler
Sana Söz Yeni Tanıtım Yayınlandı: ‘Senin, Benim, Hepimizin Ayşe’nin Hikayesi…’

Sana Söz Yeni Tanıtım Yayınlandı: ‘Senin, Benim, Hepimizin Ayşe’nin Hikayesi…’

Star TV ekranlarında başlayacak ve başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın yer alacağı sana söz dizisinde yeni tanıtım yayınlandı. Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı programdan esinlenecek dizide başroldeki Elif karakteri bir televizyon programcısı olacak ve cinayetleri çözmeye çalışacak. Ayrıca dizide Erkan Petekkaya da Ömer Amir karakteri ile dizide yer alacak. Sana Söz 2. tanıtımı da yayınlandı. İşte Sana Söz dizisi ile ilgili bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Star TV’de yeni sezonda iddialı bir dizi yayınlanmaya başlayacak. Müge Anlı’dan esinlenen Sana Söz dizisi yakın zamanda yayın hayatına başlamış olacak.

Sana Söz 2. Bölüm Tanıtımı

Sana Söz Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Sana Söz Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Q3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen Sana Söz dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak. Senaryosunun çıkış noktası Müge Anlı ile Tatlı Sert programı olan dizide başrolü Nehir Erdoğan tarafından canlandırılacak.

Nehir Erdoğan’ın canlandıracağı Elif karakteri, Müge Anlı ile benzer özellikler taşıyacak. Televizyon programcısı olan Elif, cinayetleri çözmeye ve katilleri bulmaya çalışmaktadır. Sunucu halk tarafından sevilmektedir. İşini başarılı bir şekilde yapmak için hayatı boyunca çok sayıda fedakarlıkta bulunmuştur. Elif, mutlu bir aile hayatı olduğuna inanmaktadır. Lakin, bir gün programda işlediği vakanın kocası Erdem ile olduğunu öğrenmesi hayatının dağılmasına neden olur.

Erdem başarılı bir avukattır. Elif’ten sır saklamaktan kaçınmaz. Bu noktada devreye Emniyet Amiri Ömer girer. Erken Petekkaya’nın canlandıracağı Ömer, adalete güvenmenizi sağlayacak bir emniyet mensubudur. Ömer ve Elif arasında güvenle inşa edilen ilişkileri zamanla aşka dönüşecektir.

Sana Söz dizisi oyuncuları ise şöyle;

  • Nehir Erdoğan

  • Erkan Petekkaya

  • Serkan Altunorak

  • Ayçin İnci

  • Aslıhan Kapanşahin

  • Hivda Zizan Alp

  • Cansin Çekili

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın