Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy S6’dan Yeni Haberler

Samsung Galaxy S6’dan Yeni Haberler

Teknolopi
21.02.2015 - 00:33 Son Güncelleme: 21.02.2015 - 02:16

Samsung Galaxy S6’dan Yeni Haberler

Mart ayında düzenlenecek olan MWC 2015 fuarında HTC ve LG‘nin amiral gemilerinin yanı sıra Samsung‘un amiral gemisi Galaxy S6‘da tüketicilerle buluşacak. Fuarın düzenlenmesine çok az kalmasına rağmen firmaların amiral gemilerinden gelen sızıntılar dur durak bilmiyor.

Samsung Galaxy S6 ile ilgili yeni sızıntılar mevcut. Akıllı telefonlar ve tabletler için ürettiği güzel kılıflarından tanıdığımız Obliq isimli kılıf üreticisi Samsung’un amiral gemisi Galaxy S6 için hazırladığı yeni kılıflarını tanıttı. Firmanın paylaştığı görsellerde cihazın hatları büyük oranda görülüyor. Kamera flaşının kameranın sağında yer aldığı ve aynı zamanda kalp ritmi sensörüne sahip olduğunu görselden anlıyoruz.

Bunun yanında Samsung bu cihazında kendi ürettiği ve 1.5 GHz hızın yanında 8 çekirdeğe sahip olan yonga seti Exynos 7420‘ye yer verecek. Bu yonga setinin 14nm mimari ile üretildiğini de ekleyelim. Cihazın 3 GB RAM ile gelmesi beklenirken bunun yanında 32 GB dahili depolamaya sahip olacak. SD Kart desteğine de sahip olacak cihazın kamerası 20 MP ile fotoğraf çekmeyi seven kullanıcıların yüzünü güldürecek. Cihazın ekranı ise 5 inç boyutta 2K çözünürlükte Super AMOLED teknolojisine sahip olacak.

Çıkış tarihi ile ilgili yazımın başında belirttiğim gibi MWC 2015‘te tanıtılacağı hemen hemen kesin. Fiyat konusunda ise herhangi bir bilgi mevcut değil iken Galaxy S5‘in ilk çıkış fiyatına yakın bir meblağa sahip olabileceğimizi öngörüyorum. Cihaz aynı zamanda Galaxy S6 Edge adında kavisli ekrana sahip bir başka türev ile gelecek.

Kaynak: http://teknolopi.com/samsung-galaxy-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın