Görüş Bildir
Haberler
Samsung, Apple Kadar Önemsenmiyor mu?

Samsung, Apple Kadar Önemsenmiyor mu?

Burak Taşçı
12.04.2014 - 11:14 Son Güncelleme: 12.04.2014 - 12:34

Samsung cihazların satışa çıktığı gün büyük izdihamlar yaşanmıyor

Dünyada teknoloji şirketleri yeni ürün çıkardıklarında en iyisi olduğunu iddia ederler. Samsung , Apple , LG ya da başka bir şirket hep bu iddia ile satış politikasını sürdürür.

Teknogram.com olarak bu konuyu kısa bir analiz etmek istedik. Samsung ‘un amiral gemisi olan Galaxy S5 geçtiğimiz gün satışa çıktı. Dünya üzerinde birçok ülkede satışa çıkan Samsung Galaxy S5 , iPhone 5S yada diğer Apple cihazlar kadar ilgi görmediğini mağaza önlerinde oluşmayan kuyruklardan anlaşıldı.

Apple her yıl bir cihaz üretiyor ve satışa çıkartıyor. Apple cihazları almak için insanlar günler öncesinden satış yapan mağazaların önünde kuyruklar oluşturup cihazı alabilmek için adeta diğer insanlarla savaş veriyor.

Apple yeni cihazın yanında mağaza açılışı yaptığında da büyük izdihamlara uğruyor. Türkiye ‘de geçtiğimiz hafta İstanbul Zorlu Center ‘da açılan Apple Store buna bir örnek olarak gösterilebilir.

Bugüne kadar Apple hangi cihazı üretirse üretsin izdihama neden olurken Samsung ‘da böyle bir durumun olmayışı akıllarda soru işareti bırakıyor.

Teknogram

Kaynak: http://www.teknogram.com/samsung-appl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın