Görüş Bildir
Haberler
Sakarya'nın Hem Öğrenci Dostu Olup Cep Yakmayan Hem de Lezzetiyle Popüler Olan Mekanları

Sakarya'nın Hem Öğrenci Dostu Olup Cep Yakmayan Hem de Lezzetiyle Popüler Olan Mekanları

merverdd
22.01.2023 - 08:11

Sakarya'da gidilebilecek, hem lezzetli hem de uygun fiyatlı mekan arayanlar ve öğrenciler için araştırma yaptık. Lezzetten ödün vermeyen, kaliteli ve güvenilir mekanları sizler için derledik. Tadına doyamayacağınız, kesenizi sarsmayacak, güler yüzüyle müşterilerden tam not almış birbirinden lezzetli yemekler sunan bu işletmeleri çok seveceksiniz! İşte Sakarya'nın en beğenilen mekanları. 👇

1. Erkan Usta Mersin Tantuni

1. Erkan Usta Mersin Tantuni

Sakarya'da tantuni denilince akla ilk gelen mekan Erkan Usta Mersin Tantuni oluyor. Erkan Usta'nın güler yüzü ve ellerinin lezzeti oldukça övülmüş. Mekanda, tavuk ve et seçeneği ile ekmek arası, lavaş ve yoğurtlu tantuni yapılıyor. Tantuninin yanında zengin ikramları ve Erkan Usta'nın kendi elleriyle özel olarak yaptığı turşu suyu var. Yemeğinizi afiyetle yedikten sonra taze çayınızı içerek keyif yapabiliyorsunuz. Fiyatları da öğrenciler ve aileler için oldukça uygun. Müşteriler tarafından çok övülmüş tantunileri mutlaka gidip denemelisiniz.

 Adres: Kemalpaşa, Soğuk Su Sk. 10/A, 54000 Serdivan/Sakarya

Telefon: 0530 519 65 54

Erkan Usta Mersin Tantuni Instagram Adresi

Erkan Usta Mersin Tantuni'ye gelen bir yorum ise şöyle: Erkan Usta tantuni yapmıyor, bir başyapıt sunuyor bizlere :) Mekan kalabalık, personel ilgili, hijyene önem veriliyor ee çay taze taze ikram ediliyor. Daha ne isteyeyim :) İşin ilginci tüm arkadaşlarımıza önerdiğimiz, annemizi babamızı yemeğe gönderdiğimiz mekana bizim daha yeni gitmemiz. Ve yine neden daha önce gelmedik pişmanlığı :) Kesinlikle gidip, tatmanız gereken bir lezzet. İnanın yazılan bir kelime bile abartı değil. Erkan ustayı gittim, gördüm ve tanıştık. Esnaflığı harika bir insan. Sakarya'da müşteri lavabolarında (kadın ve erkek) müşterisi için deodorant bulunduran, bambu koku koyan kaç mekan kaldı ki.? İşini severek yapan insanlara her zaman saygı duymuşumdur ve teşekkür etmişimdir. Teşekkürler Erkan Usta.

2. Wookah Hookah & Lounge

2. Wookah Hookah & Lounge
www.instagram.com

Öğrencilerin uğrak mekanlarından Wookah Hookah & Lounge. Bahçesi ve iç kısmı oldukça geniş ve konforlu. Tatlıları ve yemekleri çok övülmüş. Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirirken, uygun fiyatlı ve lezzetli yemekleriyle tıka basa doyabileceksiniz. Ayrıca çalışanların genç, enerjik ve güler yüzlü olmalarıyla ön planda olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Adres: İstiklal, Safrancık Sk. No:19/B, 54050 Serdivan/Sakarya

Telefon: 0536 053 93 02

Wookah Hookah & Lounge Instagram Adresi

Wookah Hookah & Lounge gelen bir yorum ise şöyle: Genel olarak güzel havadar mekan. Servis ve çeşit güzel. Birkaç kere tatlı yedim hep taze geldi. Ayrıca yemekleri de çok başarılı ve porsiyonları büyük. Gönül rahatlığıyla gidilecek güzel bir mekan.

3. Narin Simit Fırını

3. Narin Simit Fırını
www.instagram.com

Narin Simit Fırını, birbirinden lezzetli simitleri, poğaçalarıyla oldukça bilinen ve tercih edilen bir aile işletmesi. Bildiğiniz simitlerin dışında, kaşarlı, zeytin ezmeli, acukalı, kavurmalı, çikolatalı, yumurtalı kısacası her damak zevkine hitap edecek çeşitleriyle ünlü bir fırın. Çalışanlarının ilgi ve alakası oldukça samimi ve ustanın elleri çok lezzetli. Taze çayı, meyve suyu çeşitleri de var. Öğrencilerin günün her saatinde tercih ettiği, herkesin mutlaka gidip simitlerinin tadına bakması gereken sıcacık bir fırın. 

Adres: Bahçelievler, Muhsin Yazıcıoğlu Blv. No:14, 54050 Serdivan/Sakarya

Telefon: 0531 366 44 67

Narin Simit Fırını Instagram Adresi

Narin Fırın'a gelen bir yorum ise şöyle: Simiti kim yapıyorsa ellerine sağlık 😍😍😍 Çocukluğumda ki simit tadı. O kadar lezzetli ve çeşitli simitler var ki gittiğimiz zaman hepsini yemek istiyoruz. Mutlaka gidip tatmanız gereken simit çeşitleri var.

4. İzmir Kral Kumru

4. İzmir Kral Kumru
lh3.googleusercontent.com

İzmir'de kumru yiyormuş gibi hissedeceğiniz, sahiplerinin güler yüzünden özellikle bahsedilmiş, öğrenci dostu, lezzetli bir mekan.

Adres: Kemalpaşa, Dağ Köy Sk., 54050 Serdivan/Sakarya

Telefon: (0264) 211 35 24

İzmir Kral Kumru Instagram Adresi

izmir Kral Kumru'ya gelen bir yorum ise şöyle: Muhteşem bir lezzet fiyatlar çok makul lezzetli ve doyurucu. Buram buram İzmir kokuyor tavsiye edilir.

5. Hey Tost'um

5. Hey Tost'um
www.google.com

Uygun fiyatlı ve doyurucu olsun isterseniz Hey Tost'um tam size göre. Her zevke hitap eden, çeşit çeşit tostları çok lezzetli. Mekanın içi kadar bahçesi de çok tatlı dizayn edilmiş. Arkadaşlarınızla birlikte keyifle kahvaltı edebilirsiniz. 

Adres: Kemalpaşa, 1453 Osmanlı Cafe yanı, Medeniyet Bulvarı 92. Sokak, 54100 Serdivan/Sakarya

Telefon: 0546 277 77 54

Hey Tost'um Instagram Adresi

Hey Tostum'a gelen bir yorum ise şöyle: Gerçekten piyasaya göre hem uygun fiyatlı hem de lezzetli ürünlerdi. Gayet doyurucuydu. Aynı zamanda çalışanların güler yüzlü olması ve ilgiyi eksik etmemesi de çok güzeldi. Sürekli uğrayacağım mekanlardan biri olacak😊

6. Just 4 Pizza

6. Just 4 Pizza
lh3.googleusercontent.com

Pizza sevenlerin damak tadına uygun lezzetli pizzalar yapan mekan, öğrenci dostu. Uygun fiyatlı ve çeşit çeşit seçenekler sunuyor. İsterseniz dilim pizza, isterseniz tam pizza. Seçim sizin. 

Adres: Kemalpaşa, Yavuz Sk. no:11, 54050 Serdivan/Sakarya

Telefon: 0537 870 33 81

Just 4 Pizza Instagram Adresi

Just 4 Pizza'ya gelen bir yorum ise şöyle: Yeni yerleri bahçe kısmı ile daha geniş daha ferah bir halde gözüküyor. Pizzaları zaten bence şehirdeki en iyi pizzalardan sayılabilir. Keyifli vakit geçirebileceğiniz lezzetli pizzalar ister dilim isterseniz boyutuna göre seçim yapabileceğiniz bir mekan. Tavsiye ederim 👍

7. Patates Kafa 112 Fast Food

7. Patates Kafa 112 Fast Food
lh3.googleusercontent.com

Fast food sevenlerin mutlaka tatması gereken lezzetleri var. Hamburgerler, sınırsız patates kızartması, kumpir ve birbirinden lezzetli sosları mutlaka denemelisiniz. 

Adres: Güllük Mah. Sğlık Cad. Mithat Sözer İş Merkezi B Blok  5/2C, 54100 Adapazarı/Sakarya

Telefon: 0543 433 00 54

Patates Kafa 112 Fast Food Instagram Adresi

Patates Kafa 112 Fast Food'a gelen bir yorum ise şöyle: Lezzetli hamburger ekmeği, köftesi, patatesler harika ve sınırsız bu fiyata böyle kalite Adapazarı'nda tek olur.

8. Maydonoz Döner

8. Maydonoz Döner
lh3.googleusercontent.com

Dönerden takoları ve 40 çeşit baharatlı dürüm çeşitleri ile ön planda bir mekan. Tıka basa karnınızı doyurabileceksiniz. Ayrıca fiyatları da öğrenciler için oldukça uygun.

Adres: Kemal Paşa Mah, Bağlar Cd. NO:94/A, 54000 Serdivan/Sakarya

Telefon: (0264) 727 43 54

Maydonoz Döner Instagram Adresi:

Maydonoz Döner'e gelen bir yorum ise şöyle: Taco etli ve tavuklu diye 2 tane geliyor çok hoşuma gitti. Dürümü de denedik oda çok başarılı. Dükkan da çok ferah, her şeyi ile 5 yıldızı hak ediyor. Katmeri de denemenizi tavsiye ederim.

9. Hakiki Rumeli Köftecisi

9. Hakiki Rumeli Köftecisi
www.google.com

Sakarya'nın ıslama köftesi meşhur. Meşhur ıslama köftesinin en lezzetlisini yiyebileceğiniz köfteci de Hakiki Rumeli Köftecisi. Oldukça eski ve sevilen bir mekan. Bütçenizi sarsmadan lezzete doyacaksınız. 

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Ankara Cd. No:3, 54050 Adapazarı/Sakarya

Telefon: (0264) 277 49 12

Hakiki Rumeli Köftecisi Instagram Adresi

Hakiki Rumeli Köftecisi'ne gelen bir yorum ise şöyle: Eğer ilk defa ıslak köfte yiyecekseniz buradaki isminin hakkını veren hakiki göçmen olan Rumeli köftecisine gelmişsin demektir. Köfteler oldukça lezzetli , çalışanlar ilgililer gayet güzel. Piyaz desen ayrı güzel içine döktüğü zeytinyağı evinizde belki dökülmüyordur :) kısaca hem köfte hem tatlı ( ekmek kadayıfı üzerine kaymak) üstüne diyecek bişey yok.

10. Yuvam Katık Kokoreç

10. Yuvam Katık Kokoreç
lh3.googleusercontent.com

Kokoreç yemek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Lezzetine bayılacağınız kokoreçi, aynı zamanda döneri ile de övülmüş bir mekan. Fiyatları uygun, doyuruculuğu fazla. 

Adres: İstiklal, 2.Cad. No:54/A, 54100 Serdivan/Sakarya

Telefon: 0546 564 14 54

Yuvam Katık Kokoreç Instagram Hesabı

Yuvam Katık Kokoreç'e gelen bir yorum ise şöyle: Sakarya'da sonunda kokoreç yiyebildim. Personelin sıcak kanlı ve güler yüzlü olmasıyla kusursuz olduğunun kanıtI.

11. Cook And Cocktail

11. Cook And Cocktail
lh3.googleusercontent.com

Hamburger aşıklarını böyle alalım. Aşırı doyurucu hamburgerleriyle meşhur bir mekan Cook And Cocktail. Hamburgerlerinin büyüklüğü ve doyuruculuğuna göre fiyatları da oldukça uygun. Keyifle vakit geçirebilecek ve hamburgere doyacaksınız. 

Adres: İstiklal, Muhsin Yazıcıoğlu Blv. NO:90/8, 54050 Serdivan/Sakarya

Telefon: 0552 806 54 54

Cook And Cocktail Instagram Adresi

Cook And Cocktail'e gelen bir yorum ise şöyle: 1 adet cook and cooktail, 1 adet rich burger sipariş ettik. İçi tıka basa dolu 2 burger geldi. İçerisindeki peynir ve köftesi çok lezzetliydi. Sosların geldiği küçük kavanozlar çok şirin ve temizlik algısına hitap ediyordu. Çok temiz ve ilgili mekan. Kocaeli'den yemek için geldik, yedik memnun kaldık.  Yorumumuzu yaptık, dönüyoruz. Başarılarınızın devamını dilerim.

12. DY Çıtır Lahmacun

12. DY Çıtır Lahmacun
lh3.googleusercontent.com

Çıtır çıtır lahmacunlar ve pideler yemek için hemen gitmelisiniz. İkramları bol ve doyurucu. Lahmacun ve pidelerin boyutları oldukça büyük.

Adres: İstiklal, Bağlar Cd. No:49, 54050 Serdivan/Sakarya

Telefon: (0264) 211 12 12

DY Çıtır Lahmacun Instagram Adresi

DY Çıtır Lahmacun'a gelen bir yorum ise şöyle: Çok çok güzel bir mekan fiyatlar normal hizmet mükemmel temizlik çok iyi lahmacun  ve pideye bayıldım. Teşekkürler. Mutlaka tekrar geleceğim.

13. Liya Cook Hause

13. Liya Cook Hause
lh3.googleusercontent.com

Arkadaşlarınızla birlikte güzel bir kahvaltı yapmak isterseniz çok güzel bir mekan Liya Cook Hause. Serpme kahvaltısı bol çeşitli ve lezzetli. Mekanın bahçesi de var. Hem keyifli vakit geçirecek hem de güzel bir kahvaltı yapacaksınız. 

Adres: İstiklal, Bağlar Cd. No:70/B Daire:No:70/B, 54050 Serdivan/Sakarya

Telefon: 0534 585 37 17

Liya Cook Hause Instagram Adresi

Liya Cook Hause gelen bir yorum ise şöyle: Bursa'dan günü birlik gezimiz için geldiğimiz Sakarya'da kahvaltımızı yaptığımız nezih ve temiz bir mekan. Serpme kahvaltısında çeşit bol ve lezzetliydi. Personel güler yüzlü ve servisi de hızlıydı. Güzel bir hafta sonu kahvaltısı için herkese öneririm.

14. Texcoco Chocolate

14. Texcoco Chocolate
www.instagram.com

Tatlısız olmaz tabi ki. Tatlı sevenlerin çok beğeneceği bir mekan Texcoco Chocolate. Mutlaka gidip tatlılarını denemelisiniz. Mekanın içi de çok güzel dizayn edilmiş.Tatlıların üzerine dökülen çikolatası özellikle ön planda. Öğrencilerin sevdiği uğrak mekanlardan.

Adres: Esentepe, Dağköy Sk. No:14, 54050 Serdivan/Sakarya

Telefon: 0544 869 54 54

Texcoco Chocolate Instagram Adresi

Texcoco Chocolate gelen bir yorum ise şöyle: Her gittiğimde memnun ayrıldığım bir mekan. Sırf burada çikolata yemek için İzmit’ten geliyorum. İçerisi çok güzel dekore edilmiş. Çikolatalar çok lezzetli, kahve sipariş ettiğinizde fincanlar ısıtılmış olarak geliyor. Fiyatları gayet makul. Bir çok yerde waffle yedim ancak en lezzetlisi kesinlikle burada tattığımdı. İnşallah bu çizgiyi bozmadan devam ederler. Deneyimlemeyenlere tavsiye olunur. Pasta ve çikolata çeşitleri de ortalamanın üstünde.

15. Tarihi Çark Pilavcısı

15. Tarihi Çark Pilavcısı
www.instagram.com

Şöyle iyi bir pilav olsa da yesek diyenlere süper bir mekan önerimiz var. Tarihi Çark Pilavcısının yaptığı pilavları çok beğeneceksiniz. Pilavın yanında yapılan özel soslu tavuklarıyla çok övülmüş. Öğrencilerin keselerine de uygun bir mekan.

Adres: Semerciler, Lüleci Sk. 9a, 54100 Adapazarı/Sakarya

Telefon: (0264) 279 67 39

Tarihi Çark Pilavcısı Instagram Adresi

Tarihi Çark Pilavcısı'na gelen bir yorum ise şöyle: Bol bol doldur ustam efsane lezzetli doyurucu hayatımda yediğim en güzel pilav yapan bol bol dolduran parasının hakkını alan bir işletme.

16. Bahadır Lezzet Serdivan

16. Bahadır Lezzet Serdivan

Öğrencilerin en çok özlediği tabi ki de anne yemekleri. Canınızın çektiği sıcacık ev yemeklerini bulabileceğiniz güzel bir mekan. Uygun fiyatıyla öğrenci dostu.

Adres: Selahiye, Çark Cd., 54050 Serdivan/Sakarya

Bahadır Lezzet Serdivan Instagram Adresi

Bahadır Lezzet Serdivan'a gelen bir yorum ise şöyle: Fiyatlarının baya uygun olmasına rağmen lezzetinde baya güzel olduğu bir işletme. Bu kadar uyguna bu kadar güzel yemeği nasıl yiyorum diyosunuz bazen. Eskiden daha da uygundu ama halen piyasaya göre çok uygun. Açsanız ve nereye gitsem ne yesem diye düşünüyorsanız.. ilk bakacağınız yerlerden birisi olabilir memnunda kalırsınız diye düşünüyorum.

17. Katık Döner

17. Katık Döner
www.instagram.com

Hatay usulü soslu tavuk döner öğrencilerin en sevdiği yemeklerden diyebiliriz. Sakarya'da öğrencilere yakın, lezzetiyle ön plana çıkmış bir mekan. 

Adres: Kemalpaşa, Üniversite Cd. No: 33, 54100 Serdivan/Sakarya

Telefon: 0543 346 08 07

Katık Döner Instagram Adresi

Katık Döner'e gelen bir yorum ise şöyle: 4 senedir Sakarya'dayım. Halk ve özellikle öğrenciler arasında bilinen bir mekan. Üniversiteye yakın, eve sipariş olarakta getiriyorlar. Temiz, hijyenik mekan da yiyeceklerde. Fiyatları makul seviyelerde son zamanlarda zam gelse de fakat lezzetten ödün vermedi. Et olarak çiğ değil pişmiş tam kıvamında oluyor. Deri veya kıkırdak olmuyor diğer dönerciler gibi. Günlük olarak gidip yemek yenilecek bir yer. Tavsiye ederim deneyin👍🏻

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın