Görüş Bildir
Haberler
Şaka Yapmadan Önce Bir Kere Daha Düşünmek Zorunda Kalacağınız Sonu Ölümle Bitmiş 10 Akılalmaz Şaka

Şaka Yapmadan Önce Bir Kere Daha Düşünmek Zorunda Kalacağınız Sonu Ölümle Bitmiş 10 Akılalmaz Şaka

Begüm
28.08.2020 - 08:45

Şaka yaparken bin kere düşünmek lazım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir şaka ile kaos yaratan Macar adam

1. Bir şaka ile kaos yaratan Macar adam

Jake Fen isimli Macar adam eşini korkutmak için evde kendini asmış süsü verir ve eşi eve geldiğinde kocasını kendini asmış halde görünce bayılır. Kapının açık olduğunu gören komşulardan biri de içeri girer ve çiftin öldüğünü sanan komşu evi soymaya karar verir ve her şeyi toplar. Tam evden çıkacakken Jake komşusuna tekme atar ve kadın asılı cesedin canlandığını düşünerek korkudan ölür.

2. SWAT'landınız!

2. SWAT'landınız!

Amerika'da çok yaygın bir şaka olan Swat'lamanın ölüme yol açmasına çok da şaşırmamak gerek. 2017 yılında Amerika'nın Kansas eyaletinde evinde oturan Andrew Finch, kapı açıldığında karşısında bir SWAT ekibi ile karşılaşır. Tyler Barriss isimli genç Call Of Duty'de tanıştığı ve tartıştığı Andrew'e bir eşek şakası yapmak ister ve çok iyi bir senaryo yazarak polisi arar ve ihbarda bulunur. Bu ihbara karşılık olarak SWAT ekibi de Finch'in yeni evini basar ve genç şaka kurbanı kapıyı açtıktan dakikalar sonra polis tarafından vurularak öldürülür. Amerika'da yaygın olan bu SWAT şakası bir eşek şakası olarak görülüyor ve Twitch'de canlı yayın yapan insanların evine eğlenme amacıyla ekip gönderilmesi için çağrı yapılıyor. Pek çok kişi kapıyı açtığında karşısında silahlarla donanmış büyük bir polis ekibi görüyor. Bu durum biraz eşek şakalığından çıkmış durumda!

3. Rusya'da şaka yapılmazmış...

Rusya'da bir televizyon programı insanlara şaka yapmak için posta kutusunun içine giriyor ve atılan postaları gelen kişilere içeriden geri veriyor. İlk başlarda her şey çok normal giderken, aynı şakayı bir adama yapıyorlar. Adam içeriden çıkan postayı görünce sinirleniyor ve içeride biri olduğunu anlıyor ve belinden silahı çıkararak posta kutusunu ateş yağmuruna tutuyor. Posta kutusunun içerisindeki adam sağ kurtulamıyor.

4. Bir şaka ile 24 kişiyi öldürmek!

Genç bir adam otobüsün önüne atlayarak şaka yapmaya karar verir ve arkadaşına video çektirir. Gelen otobüsün önüne atlayan çocuk şoförün tepkisini tam hesaplayamamıştır. Otobüsün şoförü genç adama çarpmamak için manevra yapar fakat bir yerden sonra otobüsün kontrolünü kaybeder ve yan yatar. Bu yersiz şaka sonucunda otobüsün içindeki 24 kişi ölür.

5. Bıçakla şaka olmaz!

5. Bıçakla şaka olmaz!

Bir arkadaş grubu kendi aralarında video çekip şakalaşmak istiyordu. Genç çocuk kız arkadaşını duvarın önüne geçirdi ve tam tepesine bıçak atacaktı. Videoyu başlattıktan sonra herkes yerini aldı ve kız arkadaşının kafasının tam üstüne hedef alarak bıçağı attı fakat bıçak kızın kafasına isabet etti. Kızın ölüm anının göründüğü videoda arkadaşlarının hepsinin çığlık attığı görülüyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Minik bir tabela şakası...

6. Minik bir tabela şakası...

Trafik levhalarının yönünün değiştirilmesi görece yaygın bir şaka anlayışı olsa da bir tabelayı plastik ambalajla sarmak pek de alışıldık bir şey değil. İki erkek kardeş ablalarına şaka yapmak için evlerinin yakınındaki dur tabelasının çevresini ambalajla sarıyorlar. Arabayla yoldan geçen ablaları çevrede herhangi bir tabela görmediği için yola devam ediyor ve tam o sırada onlara doğru hızla gelen kamyoneti görüyorlar. Kamyonetten kurtulmak için direksiyonu kırdıklarında ise şarampole yuvarlanıyorlar. Erkek kardeşlerin büyük ablası olay yerinde hayatını kaybederken, diğer kız kardeşleri ise hastanede hayatını kaybediyor. Erkek kardeşler ise trafik işaretlerine müdahaleden ve istemsiz cinayetten yargılandılar.

7. Ateşle oynanmaz!

7. Ateşle oynanmaz!

2014 yılında Eric arkadaşının evine gitti ve üst katta bulunan açık pencereden içeri torpil attı. Eric torpil attığı yerde arkadaşının olduğunu ve basit ama komik bir şaka yaptığını düşünüyordu fakat odada uyuyan arkadaşının ablası Christen'dı. Torpilden dolayı evde yangın çıktı ve evdekiler de duman kokusuna uyanarak evden hızlıca kaçtılar. Herkes Christen'ın da çıktığını düşünüyordu fakat etrafta bulamadılar. Evin içine Girne itfaiyeciler Christen'ın cansız bedenini getirdiğinde herkes büyük bir şok yaşadı.

8. Parıltılı ve tehlikeli bir şaka

8. Parıltılı ve tehlikeli bir şaka

Bir genç, kız kardeşinin yaşadığı şehre gider ve kız kardeşine bir şaka yapmak için onun yaşadığı dairenin üst katını tutar. Gece yarısı pencereden havai fişek patlatmaya karar verdi fakat havai fişekler havalanmadı ve direkt olarak kardeşinin oturduğu dairenin camından içeri girerek orada patladı. Kız kardeşi bu patlama sırasında öldü ve binada büyük bir yangın çıktı. Binada oturan pek çok kişi de dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

9. Arkadaşı sarıp sarmalamak...

9. Arkadaşı sarıp sarmalamak...

Rusya'da lise öğrencisi olan Sergey sınıfa girdiğinde, ona şaka yapmak için hazırda bekliyordu. Sergey sınıfa girer girmez üzerine atladılar ve stres filmle her yerini sararak onu etkisiz hale getirdiler. Hiçbir şekilde kımıldayamayan genç çocuk dengesini kaybedip düştü ve düşerken öğretmen masasına kafasını çarptı. Arkadaşları onun da şaka yaptığını düşünerek, şakayı devam ettirmeye karar verdiler fakat sınıftaki bazı öğrenciler durumun ciddi olduğunu fark edip ambulansı aradılar fakat Sergey kurtarılamadı.

10. Herkesin yapmaktan zevk aldığı basit bir şaka

İki arkadaş eve gelecek olan arkadaşlarına bir şaka yapmaya karar verir ve biri bir köşeye gizlenerek kamerayı açar diğeri de duvarın arkasında arkadaşını korkutmak için saklanır. İçeri giren kadın telefonla konuştuğu için ikisini de fark etmez, arkasını döndüğü anda ise maske takmış arkadaşı onu korkutur ve kadın o kadar fazla korkar ki hızla dışarı koşar. Evden koşarak çıkan kadın can havliyle kendini yola atar ve o sırada hızla gelen araba kadına çarpar. Kaza sonucunda kadın ölür, tüm bu kaza anı da şakayı çeken arkadaşının kamerasına yansır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
83
38
17
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mel son

bunların çoğu kurgu ve kanıtlanmış ne salaksın onedio

Cem Açıkgöz

Evet çoğu yerde fake diye yazıyo

hdjfhkdh

şakadan oldum olası nefret ederim. kimse karşı tarafın gerizekalılığı yüzünden korkmak, üzülmek ya da ölmek zorunda değil. bu 10 günde okuduğum 2. şaka içeri... Devamını Gör

MERVE CINDORUK

İnsanın şakaya tövbe edesi geliyor... Ya konuyla alakasız ama tutamadım kendimi; stres film nedir?:):):)