Görüş Bildir
Haberler
Sahada Oynadıkları Futbolla Tüm İzleyicileri Kendine Hayran Bırakan Genç Futbolcular

Sahada Oynadıkları Futbolla Tüm İzleyicileri Kendine Hayran Bırakan Genç Futbolcular

15.07.2021 - 17:00

Sahada sergiledikleri futbol becerileriyle tüm izleyicileri kendilerine hayran bırakan genç futbolcuları sizin için listeledik. İyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jadon Sancho

Jadon Sancho

Manchester City altyapısının yetiştirdiği genç yeteneklerden biri olan 2000 yaşındaki futbolcu, Borussia Dortmund kadrosunda yer alıyor. Şimdiden Avrupa genelinde adını duyuran ve büyük kulüpleri peşine taktığı söylenen Sancho'nun adını yakın gelecekte sıklıkla duymamız muhtemel.

Eduardo Camavinga

Eduardo Camavinga

Angola asıllı Fransız futbolcu, 2002 doğumlu olmasına rağmen performansı ve özgüveniyle adından sıkça söz ettiriyor. Ligue 1 takımlarından Rennes'de ve Fransız Milli Takımı'nda forma giyen Camavinga, Fransa adına gol kaydeden en genç futbolcu unvanını da elinde bulunduruyor.

Phil Foden

Phil Foden

Manchester City altyapısından yetişen 2000 doğumlu orta saha oyuncusu, FIFA U-17'de Altın Top ödülünü aldıktan sonra dikkatleri üzerine çekti. Şimdilerde Man City'de forma giymeye devam eden Foden'ın gelecekte de adından sıkça söz ettirmesi muhtemel.

Erling Haaland

Erling Haaland

2000 doğumlu Norveçli forvet, Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyiyor. Manchester City oyuncularından Alf-Inge Håland'ın oğlu olan Erling, özellikle 2019-2020 sezonunda gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Rodrygo

Rodrygo

2001 doğumlu Brezilyalı forvet, 2019'dan bu yana kadrosunda yer aldığı Real Madrid'de sergilediği performansla dikkat çekti. Rodrygo, 21. yüzyılda doğan futbolcular arasında Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en genç isim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gio Reyna

Gio Reyna

Amerikalı futbolcu, Dortmund'un genç hücum grubundaki kilit isimlerden biri. Eski ABD kaptanı Claudio Reyna'nın oğlu olan 2002 doğumlu orta saha oyuncusu, yine Dortmund'da başlangıç yapan Amerikalı bir yetenek olan Christian Pulisic ile kıyaslanıyor.

Pedri

Pedri

Barcelona ve İspanyol Milli Takımı kadrosunda yer alan Pedri, henüz 18 yaşında olmasına rağmen gösterdiği üstün performansla adından söz ettirdi. Yakın gelecekte Barcelona'nın çıkardığı büyük yıldızlardan biri olma ihtimali de oldukça yüksek görünüyor.

Jude Bellingham

Jude Bellingham

2003 doğumlu İngiliz orta saha oyuncusu, Avrupalı devleri peşinde koşturduktan sonra Borussia Dortmund kadrosuna girdi ve Bundesliga takımının en genç golcüsü unvanını aldı. Aynı zamanda 2020 itibariyle İngiliz Milli Takımı'nda da forma giyen Bellingham, Dortmund'un genç ağırlıklı kadrosunda öne çıkan isimlerden biri.

Ansu Fati

Ansu Fati

2002 doğumlu İspanyol futbolcu, 16 yaşında ilk maçına çıktığı Barcelona formasını giymeye devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'nin ve İspanyol Milli Takımı'nın gelmiş geçmiş en genç golcüsü olan Fati; temposu, yeteneği ve özgüveni ile geleceği en parlak genç yıldızlardan biri.

Eğlencesi bol yaz aylarında KFC Avantajı bol menü iyi gider!

Eğlencesi bol yaz aylarında KFC Avantajı bol menü iyi gider!

Hemen sipariş vermek için tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
4
4
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın