Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz Sosyal Medyayı Salladı! Asya'nın İntikamı Olay Oldu!

Sadakatsiz Sosyal Medyayı Salladı! Asya'nın İntikamı Olay Oldu!

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran 'Sadakatsiz' dün yayınlanan bölümüyle olay oldu! Twitter'da  TT olan Asya'nın intikamı, izleyenlere 'sonunda!' dedirtti! Asya'nın Volkan'dan aldığı intikamla izleyenleri ekran başına kitleyen bölümün detayları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran; başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un paylaştığı 2. sezonuyla Berkay Ateş'in sürpriz bir rolle dahil olduğu 'Sadakatsiz' dün yayınlanan 36. bölümüyle izleyenleri ekran başına kitledi.Başarılı ve güçlü bir doktor olan Asya'nın, kocası Volkan tarafından kendisinden yaşça küçük Derin tarafından aldatılmasını  konu alan ilk sezonun ardından 2. sezonda Volkan'ın bu aldatmadan ve Derin'le olan evliliğinden duyduğu pişmanlık konu alınıyor. Üstelik bu defa Asya yalnız değil, bir eşlikçisi var!

Asya ve Aras'ı El Ele Gören Volkan Kıskançlık Krizine Girdi!

Asya ve Aras'ı El Ele Gören Volkan Kıskançlık Krizine Girdi!

Dün akşam ekranlara gelen 36. bölümde Asya, Aras'ın aşkına daha fazla karşılıksız kalamadı. Üstelik, Volkan'ın da davetliler arasında olduğu organizasyona el ele gelmeleri büyük olay yarattı. Sosyal medyada olay olan bu görüntü: 'Asya intikamını aldı!' yorumlarıyla taçlandı. Asya'yı Derin'le aldatan Volkan bu görüntü karşısında kendine hakim olamadı ve Aras'ı, Asya'dan uzak durması için uyarmaya kalktı. Aralarında geçen arbedede yaralanan Volkan, olayı lehine çevirmek adına Asya'ya olanları anlatmaya gitse de,  artık roller değişmişti.

Asya'nın Sadakat Arayışı

Asya'nın Sadakat Arayışı

Sosyal medyanın gündemine oturan, Asya - Aras ilişkisi şimdiden çok konuşulacağa benziyor. Volkan'ın bu intikam karşısında Derin'in kucağında ağlamasıysa Twitter'da: '2. karısının kucağında 1. karısı için ağlayan Volkan' yorumlarına sebep oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın