Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz Dizisinde Ayrılık! Sadakatsiz Mert Eren Vurdem Neden Ayrıldı? Eren Vurdem Kimdir?

Sadakatsiz Dizisinde Ayrılık! Sadakatsiz Mert Eren Vurdem Neden Ayrıldı? Eren Vurdem Kimdir?

Sunay Korkmaz
28.01.2021 - 10:24

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni fenomen dizisi Sadakatsiz'de ayrılık rüzgarı. Dizidede Mert Gelik karakterine hayat veren Eren Vurdem'in diziden ayrıldığını duyurdu. Peki, Sadakatsiz dizisi Mert Eren Vurdem kmdir? Eren Vurdem kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sadakatsiz dizisinde Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem diziye veda ettiğini duyurdu. Ünlü oyuncu paylaşımında 'Sevgili ve değerli izleyicilerimiz, hikaye gereği orijinalinde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz... Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup olanlarda bir farkındalık hissettirmişimdir. Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız, iyi ki varsınız. Tüm ekip ve yapım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başka hikayelerde, en yakın zamanda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.'' ifadelerini kullandı.

Eren Vurdem Kimdir?

Eren Vurdem Kimdir?

Eren Vurdem, 7 Ekim 1988tarihinde Konya'da dünyaya gelmiştir. İlk,orta ve lise tahsilinin ardından Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini 2009 tarihinde yayınlanan Hesaplaşma dizisi ile yaşayan Eren Vurdem, bir çok yapımda rol almıştır.

Fox TV’de yayınlanan İnadına Aşk adlı dizide Çınar karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Eren Vurdem, başrollerde; Tolga Sarıtaş, Melissa Yıldırımer, Nihat Altınkaya ve İlayda Ildır, gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinde Karabatak namıyla bilinen Başçavuş Ateş Acar karakteriyle adından çok söz ettirmiştir.

Sadakatsiz dizisinden önce Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde Konur Alp karakterine hayat veren Eren Vurdem; Söz, İnadına Aşk, Türkler Geliyor, Sümela’nın Şifresi, Son Mektup gibi yapımlarda rol almıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın