Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz Bu Akşam Var mı, Yok mu? Sadakatsiz Neden Yok? Sadakatsiz Yeni Bölüm Ne Zaman?

Sadakatsiz Bu Akşam Var mı, Yok mu? Sadakatsiz Neden Yok? Sadakatsiz Yeni Bölüm Ne Zaman?

Her bölümü ile adından söz ettirmeye devam eden Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in yeni bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Sadakatsiz dizisi geçen hafta bir çok yapım gibi yılbaşı tatili sebebiyle yayınlanmamıştı. İlgiyle takip edilen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün bu hafta olup olmadığı seyirciler tarafından araştırılıyor. Her çarşamba izleyici karşısına çıkan Sadakatsiz bu hafta Kanal D'nin yayın akışında yer almadı. Sadakatsiz dizisinin, 12 Ocak Çarşamba yayın akışında yer almaması, ''Sadakatsiz neden yok?'' ve ''Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?'' gibi soruları gündeme getirdi.  Peki, Sadakatsiz var mı, yok mu, neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte dizi hakkında tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Medyapım / Mednova yapım imzalı Sadakatsiz dizisinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt ve Merve Çolak oturuyor. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş, Burak Sergen gibi başarılı isimlerin oluşturduğu yapım bu hafta Kanal D yayın akışında yer almadı. Sadakatsiz'in yayın saatinde Logan: Wolverine adlı yabancı film bulunuyor. Peki yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sadakatsiz Yeni Bölüm Ne Zaman?

Sadakatsiz Yeni Bölüm Ne Zaman?

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü yılbaşı tatili nedeniyle ertelendi. Dizinin yeni bölümü 19 Ocak 2022 Çarşamba günü yayınlanacak. 12 Ocak Çarşamba günü saat 22.45'te ise Sadakatsiz'in tekrar bölümü yayınlanacak.

12 Ocak 2022 Kanal D Yayın Akışı

12 Ocak 2022 Kanal D Yayın Akışı

07:00 Sihirli Annem  (Yerli Dizi - Tekrar)

09:00 Neler Oluyor Hayatta? CANLI

11:00 Asi  (Yerli Dizi - Tekrar)

13:00 Gelinim Mutfakta 

16:00 Arka Sokaklar  (Yerli Dizi - Tekrar)

18:45 Kanal D Ana Haber

20:00 Logan: Wolverin (Yabancı Sinema)

22:45 Sadakatsiz (Yerli Dizi - Tekrar)

01:30 Logan: Wolverin (Yabancı Sinema)

03:30 Gelinim Mutfakta

05:30 Küçük Ağa

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın