Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman Var mı? Kuruluş Osman Neden Yok, Yeni Bölüm Ne Zaman ?

Kuruluş Osman Var mı? Kuruluş Osman Neden Yok, Yeni Bölüm Ne Zaman ?

ATV ekranlarının soluksuz izlenilen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman, her hafta Çarşamba günü izleyici ile buluşuyor. Dizi geçtiğimiz hafta yılbaşı tatili sebebiyle yeni bölüm yayınlamamıştı. Dizinin sevenleri geçtiğimiz hafta da izleyemedikleri bu dizinin hakkında '12 Ocak Kuruluş Osman bugün var mı, yok mu? Kuruluş Osman neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?' sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, ATV yayın akışında bu akşam Kuruluş Osman var mı, yok mu, neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte dizi hakkında tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerini Burak Özçivit, Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atiksoy, Serhat Kılıç, Erkan Avcı gibi başarılı isimlerin paylaştığı reyting rekortmeni dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta bir çok yapım gibi Kuruluş Osman dizisi de yılbaşı tatili nedeniyle yayınlanmamıştı. Dizinin izleyicisine bu hafta da üzücü haber verildi. Kuruluş Osman 12 Ocak Çarşamba günü ATV yayın akışında yer almadı. ATV yayın akışı içerisinde Kuruluş Osman dizisinin yerine Çakallarla Dans 4 adlı yerli komedi filmi yer aldı. Seyirciler yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kuruluş Osman Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kuruluş Osman Yeni Bölüm Ne Zaman?

En son 29 Aralık 2021 tarihinde izleyicilerle buluşan Kuruluş Osman, 77. bölümü geride bırakmıştı. Kuruluş Osman'ın 78. bölümünün 19 Ocak 2022'de yayınlanması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın