Görüş Bildir
Haberler
Sabri Uzun’dan Sonra Sıra Hanefi Avcı’da: Selahattin Demirtaş Sözleri Başını Yaktı

Sabri Uzun’dan Sonra Sıra Hanefi Avcı’da: Selahattin Demirtaş Sözleri Başını Yaktı

ismail kahraman
18.06.2022 - 11:04 Son Güncelleme: 18.06.2022 - 11:17

Emniyet İstihbarat eski başkanı Sabri Uzun’un, Canan Kafatancıoğlu hakkında yaptığım paylaşım sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından rütbesi geri alınmıştı. Ayrıca tüm haklarından mahrum edilmişti. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün, aynı uygulamayı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele eski başkanı Hanefi Avcı için de uygulamak istediği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selahattin Demirtaş açıklaması başını yaktı

Selahattin Demirtaş açıklaması başını yaktı

Hanefi Avcı, AİHM kararları doğrultusunda Selahattin Demirtaş’ın cezaevinden çıkarılması gerektiğini açıklamıştı. Emniyet Genel Müdürlüğü, bu açıklama sonrasında Hanefi Avcı için soruşturma başlatmıştı.

19 sayfalık savunma yaptı

19 sayfalık savunma yaptı

Sözcü Gazetesi’nden Saygı Öztürk’ün haberine göre; Hanefi Avcı’ya Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş imzasıyla geçmişe dönük olarak da sorular soruldu.

Hanefi Avcı 19 sayfalık savunma yaparken, savunmasında görevdeyken FETÖ’nün hedeflerinden biri olduğunu da belirtti.

Hanefi Avcı’nın savunması sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü, kararını açıklayacak. Hanefi Avcı’nın da Sabri Uzan gibi rütbe sökme cezası gelebileceği konuşuluyor.

Bu içerik de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
11
11
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İsmail Özcan

Bakınız kendisinin " Erken uyarı" adlı kitabını okudum orada Türkiye cumhuriyeti tarihinin en büyük sorunlarından olan iç ve dış tehdit PKK sorunu hakkında b... Devamını Gör

İsmail Özcan

Herhangi bir yatırımın olmadığı, hastane, sağlık ocağı olmayan hatta bazı yerlerde okulları olmayan yerler varken nasıl olacakta sadece silah ile sorunları ç... Devamını Gör