Görüş Bildir
Haberler
Sabır Taşımızı Çatlatan Kadın Dizisinin 22. Bölümünde Neler Yaşandığını Sizler İçin Anlattık!

Sabır Taşımızı Çatlatan Kadın Dizisinin 22. Bölümünde Neler Yaşandığını Sizler İçin Anlattık!

29.03.2018 - 00:18

Zirveyi kimselere kaptırmayan Kadın'ın 22. bölümünde neler olduğunu merak ediyorsanız, buyurun içeriğimize!

21. bölümü izleyemeyen ya da hatırlamak isteyenler için geçen haftaki içeriğimiz:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz haftanın final sahnesinde Şirin'le karşı karşıya gelen Bahar'ı, zor bela mahalleye dönüp merdivenlerden bile çıkacak hali yokken bulduk.

Ah canım Bahar 😔

Bahar'ın hastalığına üzülen dünyalar güzeli çocukları ona kahvaltı hazırlayarak sürpriz yaptılar. Bu iki çocuk tek kelimeyle mükemmel!

Pırıl, Bahar ve çocukların yaşadığını öğrendikten sonra onları görmek istedi. Tabii fotoğraflar bunun için yeterli oldu. Çocuklarda duygulandı ama Bahar'ı görünce bir miktar kıskandı güzelliğini 😏

Fotoğrafların olduğunu sandığımız dosya kısa bir süreliğine Sarp'ın eline geçti ama tabii bu kadar çabuk göreceğini beklemiyorduk. Asıl dosyayı Pırıl da yırtıp attı zaten.

Sonradan öğrendik ki ruh hastası psikopat Şirin Bahar'ı tekme tokat dövmüş, bu sırada kendi dahil herkese söyledi "Sarp beni sevdi." yalanı dilinden düşmemiş.

Tahammül sınırlarımız zorlandı artık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vee sonunda Arif duygularını bu kadar açık etti! Biz çok sevindik tabii ama, Sarp yakında ortaya çıkınca neler olur bilemiyoruz.

Pırıl da takıntılı kadın canım! Bahar ve çocukların bütün hayatı hakkında bilgi sahibi olmak istiyor, hissettiğimiz kadarıyla bu durum işleri karıştırır!

Dünyanın en kötü patronlarından biri olma özelliğine sahip Sema Hanım, Bahar'ı hastalığı yüzünden işten çıkardı. Söyledikleri yutulur cinsten değildi ama gün olur devran döner diyerek bu olayı sindirdik.

Bu olaydan sonra muhtemelen daha bir kötüleşir Şirin demekten alamıyoruz kendimizi.

Zaten hırsız var diye ortalığı ayağa kaldırdı! Yeliz de yakalandı maalesef.

Pırıl peşlerini bırakmadı ve onları görme isteğini gerçekleştirdi, bir hayli duygulandı da. Çocuklarla birlikte giderken "Bakar mısınız?" dedi ama ne diyeceği gerçekten merak konusu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

23. bölüm ilk tanıtımı da yayınlandı. Sarp'la ilk karşılaşan Şirin olacak maalesef, bizi yine entrikalı bölümler bekliyor gibi!

Zirveyi bırakmayan dizi sosyal medyada da yine çok konuşuldu!

Harikaydı kesinlikle!

Sarp'ın olayları biraz daha hızlı çözülse daha iyi olur gibi

Öyle de oldu :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangimizin sinirleri yıpranmadı ki artık?

Açıkçası Sarp'a hiç üzülmüyorum ama Pırıl gerçekten iyi kalpli biri gibi görünüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
19
7
6
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağmur YS

Ceyda ile Yeliz Şirin'e vurdukça içimin yağları eridi. Sen misin Bahar'ı döven? :) Yeliz'e üzüldüm kocası olacak öküz yine vir vir konuşacak. Gelecek hafta Ş... Devamını Gör