Görüş Bildir
Haberler
Saatlerce 'Ne İzlesem?' Diye Düşünenler İçin Onedio Editörleri Olarak Bu Ay Önerdiğimiz Dizi ve Filmler

Saatlerce 'Ne İzlesem?' Diye Düşünenler İçin Onedio Editörleri Olarak Bu Ay Önerdiğimiz Dizi ve Filmler

Aburoski
30.06.2021 - 10:06

Kara kara saatlerce 'Ne izlesem?' diye düşünüyorsun değil mi? Artık bu düşüncelere son verelim istedik ve senin için bu ay boyunca editörler olarak izlediğimiz filmleri ve dizileri sıraladık. Bakalım listeden hangilerini beğeneceksin? 

Konular beyazperde.com sitesinden alınmıştır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ayak İşleri

1. Ayak İşleri

Caner Özyurtlu'nun yönetmenliğini üstlendiği Ayak İşleri, görev odaklı Vedat ile genç Evren'in, patronlarının kendilerine verdiği kimi 'ayak işlerini' hallederken düştükleri durumları anlatıyor.

2. Aşk, Büyü Vs.

2. Aşk, Büyü Vs.

IMDb 6,8

“Aşk, Büyü, vs.”, yıllar önce yolları kesişen iki kadının, yıllar sonra aynı adada yolculuğa çıkmalarıyla birlikte değişen yaşamlarını konu ediyor. Son olarak “Sofra Sırları” filmini yöneten Ümit Ünal’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Ece Dizdar ile Selen Uçer üstleniyor.

3. Katla

3. Katla

IMDb 7,1

Buzul altı yanardağı olan 'Katla'nın patlamasının üzerinden bir yıl geçmiştir. Yaşanan şiddetli patlamanın ardından buzulların erimeye başlamasıyla tarih öncesine ait gizemli unsurlar gün yüzüne çıkar. Bu gizemli unsurların ortaya çıkması, kimsenin öngöremeyeceği sonuçlar doğurur.

4. Cruella

4. Cruella

IMDb 7,4

Cruella, yaptığı tasarımlarla adını duyurmaya çalışan, yetenekli bir kız ve genç bir dolandırıcı olan Estella'nın hikayesini konu ediyor. Zeki ve yaratıcı bir kız olan Estella'nın hayatı, onun haylazlık hevesini takdir eden iki hırsızlı arkdaş olmasıyla bambaşka bir hal alır. Genç kız, arkadaşlarıyla birlikte kendisine Londra'nın sokaklarında bir hayat kurar. Moda konusunda oldukça yetenekli olan Estella, bir moda efsanesi olan korkutucu Barones von Hellman'ın dikkatini çekmeyi başarır. İkisinin kurduğu ilişki, Estella'nın kötü tarafını kabullenip Cruella’ya dönüşmesine neden olur.

5. Searching

5. Searching

IMDb 7,6

Kayıp Aranıyor, kaybolan kızını bulmak için bilgisayar üzerinden araştırmaya başlayan bir babanın yaşadıklarını konu ediyor. David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından 37 saat sonra David kimsenin bakmadığı bir yeri araştırmaya karar verir. Bütün sırların saklandığı yer kızının bilgisayarıdır. Kızının bilgisayarı kurcalayan çaresiz baba, kızının kişisel dünyasına da giriş yapar. Bilmediği sırlarla karşılaşan adam, tamamen yok olmadan önce kızını bulmak için onun geride bıraktığı dijital ipuçlarını takip etmelidir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Close Enough

6. Close Enough

IMDb 7,8

Yetişkinlere yönelik bu animasyon dizisinde, 20'li yaşlarındaki çılgın eğlencelerden 30'lu yaşlarda anne babalığa geçiş yapan evli bir çift, istifini bozmamaya çalışır.

7. Wild Wild Country

7. Wild Wild Country

IMDb 8,2

1981 yılında bir Hint gurusu, , Oregon çölünde 64 bin hektarlık bir alana ütopik bir kent kumayı planlar. Şehir kurulmaya başladıktan birkaç yıl sonra yerel halkla sıkıntılar yaşanmaya başlar. Durum bir terör saldırısı haline geldiğinde ise ulusal çapta bir sorun haline dönüşür.

8. Sweet Tooth

8. Sweet Tooth

IMDb 8,0

Sweet Tooth, insan ve geyik karışımı bir canlı olan genç Gus’ın maceralarını konu ediyor. Dünyayı sarsan gizemli bir olayın ardından harekete geçen Gus, kendisi gibi melez insanlardan oluşan bir aileye katılır ve birlikte büyük bir komployu keşfetmek üzere zorlu bir maceraya atılırlar.

9. Mare of Easttown

9. Mare of Easttown

IMDb 8.5

Mare of Easttown, Pennsylvania’da yaşanan bir cinayeti konu ediyor. Küçük bir kasabada yaşayan dedektif, bir yandan çalkantılı yaşamındaki sorunlarla mücadele ederken, bir yandan da kasabada işlenen gizemli bir cinayeti aydınlatmaya çalışır. Kate Winslet’ın, cinayeti araştıran dedektife hayat verdiği dizinin yaratıcısı ise Brad Ingelsby.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
11
4
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın